Survivor’da gerilim tırmanıyor! Fragmanı izleyenler şok geçirdi: Bütün yarışmacılar birbirine girdi… Diskalifiye olacaklar mı?

TV8’in en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor, yayınlanan fragmanlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak yayınlanan fragmanda ise yarışmacıların birbirine girmesi görenleri şaşkına çevirdi. İzleyiciler kavgaya girenlerin diskalifiye olup olmayacağını merak ediyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Survivor son olarak 37. bölüm fragmanıyla ekranlara geldi. Fragmanda yaşanılanları gören izleyici ise adeta şaşkına döndü. Sosyal medya yarışmacıların kavgasıyla çalkalanmaya başladı. Öte yandan söz konusu kavgalara dahil olan isimlerin diskalifiye olup olmayacağı merak konusu haline geldi. İşte o kavga anları…

capture-20240218181136041.jpg

BÖYLESİ KAVGA GÖRÜLMEDİ

Yarışmanın yayınlanan fragmanında ilk önce Pınar, Sema ve Seda arasında büyük bir gerilim yaşandı. Kavgayı ayırmaya çalışanlardan Nagihan ve Sercan ise sosyal medyada resmen gündem oldu. Kavgalar bununla kalmayarak Hilmi Cem ve Yasin arasında da beklenmedik bir gerilim oluştu. İki isim birbirine girerken diğer yarışmacılar araya girerek ayırmaya çalıştı.

capture-20240218181145056.jpg

Öte yandan yine fragmanda görüldüğü üzere Ogeday ile Hakan arasında ciddi bir kavga çıktı ve iki yarışmacı da birbirinin üzerine yürüdü. Diğer yarışmacılar Ogeday’ı tutmak için resmen yerlere yatırdı. Şimdi ise bu kavgalardan sonra söz konusu bu isimlerin diskalifiye olup olmayacakları merak edilmeye başladı.

capture-20240218181200347.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN