Survivor'da Gizem Memiç ambulansla hastaneye kaldırıldı! Acun Ilıcalı açıkladı: Durum kötü

Survivor'da Gizem Memiç ambulansla hastaneye kaldırıldı! Acun Ilıcalı açıkladı: Durum kötü

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu esnasında düşerek sakatlanan Gizem Memiç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Konseyde yarışmacının sağlık durumu hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, "Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü." dedi. Ilıcalı, Gizem'in yarışmadaki akıbetine sonra karar verileceğini aktardı.

Kavga ve kaosun en çok yaşandığı yaşandığı Survivor All Star 2024'te yarışmadaki kaderlerinin tamamen performansa bağlı olduğunu bilen yarışmacılar, canını dişine takarken sık sık sakatlıklar meydana geliyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında denge tahtasından düşen Gizem Memiç yürekleri ağza getirdi.

survivor-gizem-memic-4.jpg

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Yerde acı içinde kalan yarışmacıya ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Doktorların müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Gizem Memiç'in sağlık durumu hayranları tarafından merak edildi.

survivor-gizem-memic-5.jpg

'ÇOK TEHLİKELİ BİR DURUM GÖZÜKÜYOR'

Konseyde Gizem'in sakatlığı ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, durumun oldukça ciddi ve tehlikeli olduğunu belirtti.

survivor-gizem-memic-3.jpg

Gizem'in yarışmadaki akıbetine sonra karar verileceğini söyleyen Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

survivor-gizem-memic.jpg

"Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, 'Survivor'da en çok kalmayı isteyen benim' demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."

acun-ilicali.jpg

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990’da doğmuştur. Gizem Memiç Türkiye Güzeli unvanını 1 Nisan 2010’da almıştır. Gizem Memiç güzellik yarışması Miss Turkey’e katılarak Türkiye güzeli seçilmiştir. 1.78 boyundadır. Aynı zamanda boğa burcudur.

survivor-gizem-memic-6.jpg

Güzellik yarışmasından aldığı tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan almıştır. Gizem Memiç, Türkiye'yi Miss World Dünya Güzellik Yarışması'na ve Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'na katılarak temsil etmiştir.

survivor-gizem-memic-2.jpg

Bilkent Üniversitesi’nin İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Memiç, 7 Şubat 2016 Suvivor sezonuna Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımından katılmıştır. Yarışmanın 115. gününde elenmiştir ve Survivor 2016'da 10. olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN