Survivor'ın eski yarışmacısı Burak Özçivit'in ex aşkı çıktı! Görenler tanıyamadı: Bambaşka biri olmuş!

Survivor'ın eski yarışmacısı Burak Özçivit'in ex aşkı çıktı! Görenler tanıyamadı: Bambaşka biri olmuş!

Survivor ve Var Mısın Yok Musun gibi yarışmalarda yer alan Başak Özer, son haliyle dikkat çekiyor. Özellikle Var Mısın Yok Musun yarışmasındaki performansıyla fenomen haline gelen ünlü isim, daha sonra Survivor'da da yer almıştı. Ancak son dönemde gözlerden uzak bir yaşam sürdüğü biliniyor. Başak Özer'in son hali görenleri şaşırtıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Survivor ve Var Mısın Yok Musun gibi yarışmalarda yer alan Başak Özer, son haliyle dikkat çekiyor. Özellikle Var Mısın Yok Musun yarışmasındaki performansıyla fenomen haline gelen ünlü isim, daha sonra Survivor'da da yer almıştı. Ancak son dönemde gözlerden uzak bir yaşam sürdüğü biliniyor. Başak Özer'in son hali görenleri şaşırtıyor.

SON HALİNİ GÖRENLER ŞAŞIRDI

başak

Başak Özer, Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışmalarıyla adını duyurmuş bir isimdir. Ancak son zamanlarda gözlerden uzak bir hayat sürdüren Özer’in son hali hakkında çarpıcı bir haber ortaya çıktı. Fahriye Evcen ile evli olan Burak Özçivit’le geçmişte bir dönem beraber olan Özer’in görüntüsü değiştiği için tanınmaz hale geldi.

başak özer

Başak Özer, 1988 yılında doğmuştur ve 71 bin TL kazandığı Var Mısın Yok Musun yarışmasına annesi ve babasının başvurusu üzerine katılmıştır. Başak Özer, yarışmada mücadele etmek istemediğini söylemiş olsa da, sonradan katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etmiştir.

Var Mısın Yok Musun'un ardından, 'Survivor Kızlar-Erkekler' adlı yarışmaya katılan Başak Özer, 41 gün boyunca mücadele etmiş ve yarışmanın altıncısı olmuştur. Daha sonra oyuncu Burak Özçivit ile bir dönem aşk yaşayan Başak Özer, Levent İyigel ile evlenmiştir ve çiftin Ali isminde bir oğlu bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN