Survivor'ın ilk tanıtımı olay yarattı! Turabi ve Poyraz birbirine girdi! Nefesler tutuldu, gerçek Survivor asıl şimdi başlıyor..

1 Ocak 2024 itibariyle ekran macerasına başlayacak olan Survivor All Star'dan ilk tanıtım geldi. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya yarıştığı tanıtım izleyenleri epey heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayacak. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı yarışmadan ilk tanıtım geldi. Sosyal medyayı adeta sallayan tanıtım sonrası heyecan tavan yaptı.

alld.jpg

ACUN ILICALI BÜYÜK HABERİ VERDİ

Acun Ilıcalı tanıtımda, bu yıl yalnızca performans odaklı bir yarışma olacağını ve SMS oylaması olmayacağını da söyledi. Böylelikle 2005 yıllından beri var olan Survivor tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Yarışmacıların yalnızca kendi performansları ve başarıları ile değerlendirileceği yarışta kimin galip geleceği ise şimdiden büyük merak uyandırdı.

Ilıcalı'nın tanıtımda 'Sms olmayacak. Herkes kendi bacağından asılacak. Kimseyi suçlayamayacaksınız. Yani Nagihan Karadere'nin hayalleri gerçek oluyor.' dediği duyuldu.

all-stra.jpg

BÜYÜK KAVGA

Ödül oyunuyla başlayan yarışmanın ilk bölümüne Seda ve Nagihan kavgasının yanı sıra Turabi ve Poyraz kavgası da damga vurdu. Kırmızı ve Mavi takım olarak yarışacak yarışmacılar, ilk oyun için mücadele edecekler. Yayınlanan fragmana göre kırmızı takımda yarışan Turabi ile mavi takımda yarışan Poyraz birbirine girdi. Konseye taşınan olaya Acun Ilıcalı 'Kırmızı kodu veriyorum' diyerek müdahale etti.

KIRMIZI TAKIM

Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören, Nihat Altınkaya

MAVİ TAKIM

Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Özgür Tetik, Yunus Emre, Ogeday Girişken

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN