Survivor'ın sevilen ismiydi! Anıl Tetik o isimle yüzük taktı: Aylardır sır gibi saklıyormuş!

Survivor'ın sevilen ismiydi! Anıl Tetik o isimle yüzük taktı: Aylardır sır gibi saklıyormuş!

Survivor ile adını duyuran Anıl Tetik nişanlandı! Ünlü ismin nişanlısı kim? İşte detaylar...

Survivor ile ün kazanan ve daha sonra dizilerde yer alan 32 yaşındaki Anıl Tetik, önceki günlerde oyunculuktan ayrıldığını duyurmuştu. Bu kararı sevenlerini üzen Tetik'ten bu defa şaşırtan haber geldi. Tetik, nişan fotoğrafları ile sosyal medyada gündem oldu.

Anıl Tetik, 2012 senesinde katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyurmuştu. Yarışma bittikten sonra oyunculuk eğitimlerine katılan Tetik, Alemin Kralı isimli diziyle ekranlara çıktı. Önceki günlerde yaptığı açıklamada ise oyunculuk hayatından ayrıldığını dile getirdi. Şimdiyse şaşırtan nişan haberi ile gündemde. Tetik'in nişan görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken sevenlerinden tebrik yağdı.

Anıl Tetik ve Nişanlısı

Hangi ünlü isim kiminle beraber?

Oyuncu Birkan Sokullu Eda Gürkaynak ile, Alina Boz Mithat Can özer ile, Berk Atan Selin Yağcıoğlu ile, Tolga Mendi Damla Can ile, Yalçın Hafızoğlu Güliz Erkut ile, Özge Yağız Gökber Demirci ile sevgili; Aslıhan Güner Mert Kılıç ile evli, Hande Soral İsmail Demirci ile, Gökhan Türkmen Sinem Aksoy ile, Ebru Özkan Ertan Saban ile, Emir Benderlioğlu Ceren Şekerci ile, Seda Bakan Ali Erel ile, Özge Özder Sinan Güleryüz ile, Serdar Özer Çiğdem Özer ile, Timuçin Esen Bilge Türe ile, Özgür Ozan Neslihan Uğur ile, Zafer Ergin Binnaz Ergin ile, Mesut Akusta Şafak Özbir ile, Şebnem Bozoklu Kanat Atkaya ile, Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu ile, Alma Terziç Murat Saraçoğlu ile, Ozan Akbaba Buket Arıkan ile, Ragıp Savaş Fadime Svaş ile, Fikret Kuşkan Arsevi Özkara ile, Necip Memili Didem Dayıcıoğlu ile, Nazan Kesal Ercan Kesal ile, Murat Aygen Neslihan Aslı Elmas ile, Erkan Petekkaya Zeynep Didem Petekkaya ile, Engin Hepileri Beyza Şekerci ile, Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun ile, Erhan Alpay Arzu Alpay ile, Yunus Emre Yıldırımer Melissa Özge Yıldırımer ile, Senan Kara Serhat Tulumluer ile, Burcu Biricik Emre Yetkin ile evli.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN