Taha Duymaz’ın annesinden yeni karar! Oğlunun yerine geçti: Artık o devam edecek

Taha Duymaz’ın annesinden yeni karar! Oğlunun yerine geçti: Artık o devam edecek

6 Şubat'ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesinden şaşırtan karar geldi. Sosyal medyada oğlunun yerine kendisi geçti. Sosyal medya hesabı üzerinden satış yapacak. İşte Meryem Duymaz hakkında merak edilenler…

Sosyal medyada yemek videoları ile adından sıkça söz ettiren Taha Duymaz, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ailesini geçindirmek ve daha iyi bir yaşam sağlayabilmek için video paylaşımları yaparak hayatının yeni bir boyuta taşımaya çalışan Duymaz’ın vefatı hem ailesine hem de Türkiye'yi derinden sarstı. Belirli bir hayran kitlesine sahip olan fenomenin yerine bu kezde annesi geçti. Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz sosyal medya hesabı üzerinden satış yapmaya başladı. İşte Meryem Duymaz hakkında merak edilenler…

TAHA DUYMAZ’IN ACISI UNUTULMADI

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketinde enkaz altında kaldı. Ünlü fenomenin enkaz altında kaldığı haberi tüm Türkiye'yi sararken herkesin gözü kulağı Hatay'daydı. Cansız bedenine 12 gün sonra ulaşılırken genç yeteneğin erken yaşta vefat etmesi herkesi üzdü.

taha-duymaz.jpg

TAHA'NIN ANNESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, felaketin ardından yeni bir karara imza attı. Sosyal medya hesabı üzerinden satış yapmaya karar veren Meryem Duymaz, “Para kazanmamız gerekiyor” hem satış yapıyor hem de yemeklerini paylaşıyor. Oğlunun acısı ile toparlanma sürecini geride bırakan Meryem Duymaz, para kazanması gerektiğini işaret ederek oğlunun yerine geçti.

taha-annesi.jpg

ANNEDEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Meryem Duymaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ilk paylaşım ile herkesin yüreğine dokundu. Zahter ve tandır ekmeği siparişi aldığını belirten Duymaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma altına şu ifadeleri düştü:

Depremde yaşamını yitiren Taha Duymaz'ın annesi de fenomen oluyor - Son Dakika

“Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım” notunu düştü.

Anne Duymaz’ın yaptığı paylaşımın altına birçok yorum gelirken bazı kişiler para kazanmaya çalışan zor durumda bir anne yorumunda bulunurken bazıları ise acı kaybın üzerine nasıl bu kadar çabuk toparlandığını sorgulamaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN