Tanışmak için 1 milyon euro teklif ettiler! Can Yaman Dubaili ailenin teklifini reddetti: ‘Ben gibi biri düşük maaşlı çalışmaz"

Tanışmak için 1 milyon euro teklif ettiler! Can Yaman Dubaili ailenin teklifini reddetti: ‘Ben gibi biri düşük maaşlı çalışmaz"

Yaptığı her hareketle gündem olan ünlü oyuncu Can Yaman, akşam yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Dubaili bir ailenin tanışmak için teklif ettiği 1 milyon euroluk teklifi reddeden Can Yaman’ın sözleri olay oldu. İşte detaylar…

Türkiye'de yaşadığı magazinsel olaylarla sık sık gündeme gelen oyuncu Can Yaman, şimdilerde yaşamını İtalya’da sürdürüyor. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yaman, çok konuşulacak bir haberle gündeme geldi. Aramızda Kalmasın programında yer alan bilgilere göre ünlü oyuncuya Dubaili bir aileden tanışma teklifi geldi. 1 milyon euro Karşılığında yapılan bu teklifi Can Yaman, “asla kabul etmem” diyerek reddetti.

yeni-proje-1-005.jpg

“BENİM GİBİ BİR AKTÖR DÜŞÜK MAAŞLI İŞLER YAPMAZ”

İtalya'nın dizi sektörüne dahil olan Can Yaman, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından bir takipçisine akıl almaz açıklamalarda bulunmuştu. Takipçisinin "Yeni dizinle meşhur olursan, seni Yıldızlarla Dans'a çağırırlar" yorumuna sinirlenen oyuncu "Zaten davet ediyorlar. Sizin gibi hayranlarım anlamalı ki benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz" cevabını vermişti.

yeni-proje-2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN