Tatlıtuğ çiftinden gelen haber Türkiye'yi üzmüştü! 3 ay önce çocukları olan çiftten günler sonra iyi haber

Tatlıtuğ çiftinden gelen haber Türkiye'yi üzmüştü! 3 ay önce çocukları olan çiftten günler sonra iyi haber

6 yıl önce nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti mutlu evliliklerini 3 ay önce dünyaya gelen 'Kurt Efe' ile taçlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde aldığı haberle yıkılan ünlü çift bu kez hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Kral Kaybederse' adlı diziden bölüm başına 1.5 milyon lira talep eden, ancak dizinin yapım şirketi tarafından bu isteği geri çevrilince diziden ayrılma kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 2016 yılında dünyaevine girmişti. 3 ay önce baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu, aldığı haberle adeta yıkılmıştı. Tatlıtuğ bu kez hayranlarına müjdeli haberi verdi.

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti mutlu evliliklerini bir çocukla taçlandırmışlardı. Çift 3 ay önce dünyaya gelen çocuklarına "Kurt Efe" ismini vermişti.

HAYRANLARINI KORKUTMUŞTU

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çift, aldığı kötü haberle hayranlarını korkutmuştu. Koronovirüse yakalanan çiftin oğulları Kurt Efe'nin de koronovirüse yakalandığı ortaya çıkmış ve Kurt Efe'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilmişti.

kivanc.jpg

TATLITUĞ MÜJDEYİ VERDİ: ÇOCUĞUMUZLA BERABER İYİLEŞTİK

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Dizer, mekandan arkadaşının aracıyla ayrılırken, Kıvanç Tatlıtuğ ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Tatlıtuğ, Beren Saat ile Amerika'da gerçekleştirdiği film çekimleri hatırlatılınca, "Amerika bitti, döndük. Çok güzel geçti. Harika bir film çektik. Filmin gecesine maalesef katılamadım. Biz ailecek corona olduk ama çok şükür, çocuğumuzla beraber iyileştik. Şimdi herkes iyi" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ: Ailece koronavirüse yakalandık - Magazin haberleri

"BEREN İLE ÇALIŞMAK ÇOK KONFORLUYDU"

Aşk-ı Memnu'nun ardından Beren Saat ile tekrar kamera karşısına geçtiği hatırlatılan Tatlıtuğ, "Çok keyifliydi. Beren ile çalışmak çok konforluydu. Su gibi akıp, geçti. Yurtdışında çalışmanın yer yer dezavantajları olsa da genel anlamda harikaydı. Çok güzel bir iş oldu" dedi.

"EVET BANA BENZİYOR"

Ünlü oyuncuya, Dizer'in, oğlunu kendisine benzettiği hatırlatıldı. Tatlıtuğ, "Evet, benziyor. Sarışın, renkli gözlü, şimdilik. Çok çabuk büyüyorlar. Allah isteyen herkese nasip etsin" diye konuştu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ: Ailece koronavirüse yakalandık - Magazin haberleri

"ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ HAYATIMDA"

"Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna yanıt veren Tatlıtuğ, "Çok keyifli arkadaşlar. Çok şey değişti hayatımda. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor..." açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ: Ailece koronavirüse yakalandık - Magazin haberleri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN