Tebliğcilerin yolu bu kez pavyona düştü! Mekana giderek dini uyarılarda bulundular! Pavyon çalışanlarına 'Amin' dedirttiler!

İstanbul'un çeşitli yerlerinde sık sık ortaya çıkarak mekanlarda oturanlara dini uyarılarda bulunan tebliğciler bu sefer de Manisa'da bir pavyonda ortaya çıktı. Tebliğçi grup alkol alan insanların oturduğu bir masanın yanında dini hatırlatmalar yaptı. Tebliğcilerin söylediklerine ise pavyon çalışanları 'Amin' dedi.

Sosyal medyaya tebliğciler olarak bilinen grupla ilgili bir görüntü düştü. Sık sık alkollü mekanlara giderek orada oturanlara dini uyarıda bulunan tebliğcilerin bu kez yolu pavyona düştü.

Sosyal medyadan kısa süre içerisinde yayılan görüntülerde tebliğcilerin Manisa'da bir pavyona giderek ellerine aldıkları mikrofonla dini uyarılarda bulundukları görüldü.

TEBLİĞCİLERİN "AMİN" DİYEREK KARŞILIK VERDİLER

Tebliğcilerin "Burada abiler ablalalar ne sıkıntıları varsa, Allah'ım onların ne niyetleri varsa kolay eylesin. Allah'ım dünyada imtihanı kazanmaya nasip eylesin" sözlerine masalarda oturan müşteriler ve pavyon çalışanları ise "Amin" diyerek karşılık verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN