Tecavüz, fuhuş, insan kaçakçılığı... Ünlü rapçinin evlerine eş zamanlı operasyon

Tecavüz, fuhuş, insan kaçakçılığı... Ünlü rapçinin evlerine eş zamanlı operasyon

Ünlü rapçi ve müzik prodüktörü Diddy'nin ABD'deki iki evine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında rapçinin oğulları da dahil birkaç kişi gözaltına alınırken, rapçi hakkındaki suçlamaların insan kaçakçılığı, tecavüz, fuhuş, saldırı, cinsel taciz ve silah kaçakçılığı olduğu öğrenildi.

Bad Boys Records adlı müzik şirketiyle 90'lı yıllardan beri piyasaya yön veren prodüktör ve rapçi Diddy, aylardır hakkındaki skandal iddialarla gündemden düşmüyordu. Sayısız suçlamayla karşı karşıya olan rapçinin Miami ve Los Angeles'taki evlerine baskın yapıldı.

TMZ'nin haberine göre, hakkında taciz, tecavüz, seks ticareti, insan kaçakçılığı gibi iddialar bulunan rapçinin evinden birçok kanıt toplandı. Birkaç kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden ikisi de Diddy'nin oğulları Justin Combs ile King Combs oldu.

İç Güvenlik Soruşturmaları'ndan (HSI) yapılan açıklamada, "HSI Los Angeles, HSI Miami ve yerel kolluk kuvvetleri ortaklarımızın yardımıyla devam eden bir soruşturmanın parçası olarak kolluk kuvvetleri eylemleri gerçekleştirdiğini" söyledi.

1-011.jpg

CASSIE NELER SÖYLEMİŞTİ?

Diddy hakkındaki korkunç suçlamalar ilk olarak ünlü rapçinin eski sevgilisinin iddialarıyla gündeme geldi. Asıl adı Casandra Ventura olan şarkıcı Cassie, geçtiğimiz kasım ayında Diddy hakkında şikayette bulunarak, 2018'de onu terk etmeye çalıştıktan sonra tecavüze uğradığını söylemişti.

Henüz 19 yaşındayken rapçinin sahip olduğu müzik şirketiyle anlaşma imzaladığını belirten Cassie, dava dilekçesinde, "Sessizlik ve karanlıkta geçen yılların ardından sonunda hikayemi anlatmaya, kendi adıma ve ilişkilerinde şiddet ve istismara maruz kalan diğer kadınların yararına konuşmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN