Tek bir taşla zengin olunur mu demeyin! Bu taş parayı hortum gibi çekiyor: Artık altın, gümüş değil bunu takacaksınız

Tek bir taşla zengin olunur mu demeyin! Bu taş parayı hortum gibi çekiyor: Artık altın, gümüş değil bunu takacaksınız

Tek bir taşla zengin olma ihtimali sizlere her ne kadar uzak görünse de taşların enerjilerine inananlar bunu yadırgamıyor. Öyle ki bu taş parayı resmen hortum gibi çekiyor. Artık altın, gümüş, pırlanta yerine bunu takacaksınız…

Yüzyıllardır nesillerden nesillere aktarılan doğal taşların büyüleyici hikayeleri bu çağda da büyük ilgi görüyor. Taşların enerjisine inanan kişilerin özen gösterdiği bu olay kapsamında her taşın kendine has anlamı olduğu düşünülüyor. Bu taşların vücutta taşınması ise pozitif enerjilerin yayılmasına ve taşın özelliklerine göre beklentiye girmeye yol açıyor. Bu taşlar arasında zenginlik, bolluk ve bereketlilikle anılan o taş ise son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. İşte zenginlik enerjisini çeken o taş…

yeni-proje-1-010.jpg

ZENGİNLİĞİN KAPILARINI BU TAŞ AÇIYOR

Bereket taşı olarak bilinen sitrin, zenginlik ve bolluk getirmesi amacıyla pek çok farklı şekilde kullanılır. Bu taşın insana zenginlik vereceği inancı yaygınken dileyen cüzdanında dileyen kasasında dileyen ise vücudunda taşıyor.

yeni-proje-2-008.jpg

Genellikle kolye, bileklik ya da yüzüm formlarında tercih edilen sitrin taşı, ihtişamı ile de oldukça hoş bir görsel ortaya çıkarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN