Tekrar çekilecek Aşk-ı Memnu dizisinin Matmazeli belli oldu! Duyanlar dondu kaldı "Adnan Bey yaşadı"

Tekrar çekilecek Aşk-ı Memnu dizisinin Matmazeli belli oldu! Duyanlar dondu kaldı "Adnan Bey yaşadı"

Beyaz perdeye taşınacak olan Aşk-Memnu dizisinin kadrosu netleşti. Herkesin merak ettiği Matmazel karakteri için kimsenin beklemediği o oyuncu kadroya dahil oldu. Daha önce Zerrin Tekindor oynamıştı...

Bihter, Nihal ve Firdevs karakteri sonrası yeni çekilecek olan Aşk-ı Memnu filminin Matmazeli de açıklandı. Daha önce Zerrin Tekindor'un oynadığı rolü bu kez kimsenin beklemediği o oyuncu oynayacak. İsmi duyanlar "Dizi tutmaz" yorumları yaptı.

askimemnu-001.jpg

AŞK-I MEMNU FİLMİNİN MATMAZELİ DE NETLEŞTİ

Döneme damga vuran fenomen dizi Aşk-ı Memnu yıllar sonra tekrar çekilecek. Dizideki karakterlere alışan izleyici yeni oyuncuları duyunca şaşkına döndü.

matmazel.jpg

Film olarak beyaz perde de oynanacak olan Aşk-ı Memnu filminde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Nihal'i Helin Karademir, Firdevs Yöreoğlu'nu ise Hande Ataizi oynayacak.

matmazell.jpg

MATMAZEL'İ O OYNAYACAK

Filmde herkesin merak ettiği Matmazel karakterini ise Ebru Özkan'ın oynayacağı netleşti. Daha önce role hayat veren oyuncu Zerrin Tekindor'du.

ebru.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN