Telefon hattı Vodafone olanlara müjde: Şirket bedava verecek

Telefon hattı Vodafone olanlara müjde: Şirket bedava verecek

Enflasyonda gözlenen artış sebebi ile fahiş seviyelere ulaşan hizmet ürünleri ve diğer hizmet başlıkları, tüketicileri son dönemlerde oldukça zor durumlara neden oldu. Vodafone yurt dışına çıkacak vatandaşlar için bir çekiliş başlattı. Çekiliş ile uçak bileti hediye edilecek. İşte detaylar...

Vodafone tarafından düzenlenen hediye uçak bileti çekilişi kampanyasıyla 10 bin TL değerinde yurt dışı uçak biletinin hediye edilmesi, tüketicilerin alım gücünü desteklemek amacıyla düzenlenen destek kampanyalarından biri olarak öne çıkıyor. 

VODAFONE'DAN HEDİYE YURT DIŞI UÇAK BİLETLERİ ÇEKİLİŞİ! 

Küresel ekonomik durumun etkisiyle son dönemlerde enflasyonun gözlenen artışı ve hizmet ürünleri ve diğer hizmet başlıklarının fahiş seviyelere ulaşması, tüketicileri son derece zor durumlara sürüklemiştir. Kamu kurumları ve özel firmalar tarafından yapılan destek kampanyalarının rağbet görmesindeki temel sebep bu durumdur. 

 

Uçak

 

TATİL PLANI ETKİLENEN VATANDAŞLARA VODAFONE'DAN ÇEKİLİŞ!

Ulaşım sektöründe de enflasyonun etkisiyle tüketicileri köşeye sıkıştıran zammın uygulanması hem tatil planlarının ertelenmesine neden olmuş, hem de mecburi seyahatlerin ek bir borç yükü getirmesine sebep olmuştur. Bu konuda GSM sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Vodafone, özellikle şubat ayına girmesi ile birlikte yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Vodafone Red kullanıcılarına özel olarak düzenlenen Sevgililer Günü kampanyasında, 10 bin TL değerinde yurt dışı uçak bileti hediye edilecek. Çekiliş kampanyasına katılmak isteyenlerin, Instagram üzerinden paylaşım yapması yeterlidir. İlgili şartları sağlayan tüm tüketicilerin çekilişe katılabileceği paylaşıldı. Vodafone'un bu kampanyasının, tüketicileri üzüntüden kurtarma potansiyeline sahip olduğu aşikardır. Uygun fiyatlarla bilet alma imkânının sağlanması, tüketicilerin alım güçlerinin arttırılmasına katkıda bulunacaktır. Ayrıca bu kampanyanın tatil sezonuna ilişkin fiyatların düşmesinde de etkili olacağı düşünülmektedir. Kampanyanın başarıya ulaşması ve tüketicilere daha fazla avantajın sağlanmasının ardından Vodafone, diğer sektörlerde de benzer kampanyalar düzenleyebilir.


ÇEKİLİŞE KATILMA ŞARTLARI!

  • Vodafone Red sayfasını Instagram’dan takip etmek
  • “Sevgini bir de böyle göster” filtresini kullanarak, filtrede çıkan ülkenin dilinde “Seni Seviyorum” demek ve ilgili paylaşımda hem sevgilini hem de Vodafone Red’i etiketlemek

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN