Telefonundan bunu yapanlara piyango çıktı! O banka faizsiz 20.000 TL'yi hemen verecek

Telefonundan bunu yapanlara piyango çıktı! O banka faizsiz 20.000 TL'yi hemen verecek

İş Bankası, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. İş Bankası müşterileri, 20.000 TL'ye kadar olan taksitli nakit avans işlemlerinde sıfır faiz fırsatından yararlanabilirler. Bu fırsatla, ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Maddi sıkıntı yaşayan kişiler, finans kuruluşlarının ayrıcalıklı kampanyalarını takip ederek nakit ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. İş Bankası da bu dönemde sunduğu avantajlı kampanyalarına devam ediyor.

Müşterileri için uygun geri ödeme seçenekleri sunan İş Bankası, son duyurusunda 20.000 TL'ye kadar sıfır faiz oranı ve taksitli ödeme seçenekleriyle nakit avans fırsatını sunuyor. Bu fırsattan yararlanarak nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

20 BİN TÜRK LİRASI'NA KADAR TAKSİTLİ NAKİT AVANS

kredi

İş Bankası müşterileri, 15 Nisan 2023 ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle kredi kartı başvurusu onaylanmış ise, 20.000 TL'ye kadar sıfır faiz oranıyla 5 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilirler. Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak tutarın 300 TL ile 20.000 TL arasında olması gerekiyor ve her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Kampanya, İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir ve kredi kartının fiziksel teslimini beklemeden Maximum Mobil'den kredi kartı limitinin %50'sine kadar taksitli nakit avans kullanılabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN