Temizlik hastası Kadir Ezildi'yi yıkan ölüm! Son bakışları gören kahroldu

Temizlik hastası Kadir Ezildi'yi yıkan ölüm! Son bakışları gören kahroldu

Temizlik programı ile kısa sürede yıldızı parlayan Kadir Ezildi bu kez vefat haberiyle gündeme geldi. Ünlü sunucu anneannesinin ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Anneannesinden geri kalan o görüntüler ise yürek burktu.

En Hamarat Benim isimli programın sunucusu Kadir Ezildi aldığı acı bir haberle yıkıldı. Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan hayatını kaybetti. Geriye ise anneannesinin programa katıldığı görüntüler kaldı...

ezldi.jpg

ANNEANNESİNDEN O GÖRÜNTÜLER KALDI

Ünlü ismin anneannesine çok değer verdiği ve ev hediye ettiği ortaya çıktı. Ezildi'nin anneannesini programına konuk etmesi ve bakışları sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

kadirezildi.jpg

YALNIZ BIRAKMADILAR

Herkesin sevdiği Kadir Ezildi'nin bu kötü gününde sevenleri de yalnız bırakmadı. Ünlü sunucuya çok sayıda başsağlığı mesajı yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN