Temmuz Ayı Tarot Falı: Burçları Bu Ay Neler Bekliyor? İşte Burcunuzun Temmuz Ayı Tarot Falı

Temmuz Ayı Tarot Falı: Burçları Bu Ay Neler Bekliyor? İşte Burcunuzun Temmuz Ayı Tarot Falı

Yeni bir aya hazır mısınız? Cevabınız 'gerçekten değil' gibiyse endişelenmeyin tarot falınız burcunuzun Temmuz ayına hazırlanmasına yardımcı olmak için burada. Burcunuzun Temmuz Ayı İçin Tarot Falında neler var? İşte Temmuz ayında sizleri nelerin beklediğinin ipuçları...

Her yıldız burcunda , bunun önümüzdeki zaman için ne anlama geldiğinin bir dökümü ile çekilmiş üç tarot kartı vardır. Örneğin, astroloji Yengeç için bu ayın büyük değişikliklerle ilgili olduğunu söylüyor. Başak için, bir hedefe gitme zamanı. Burcunuzun tahmini için okumaya devam edin.

koc.jpg

KOÇ BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı Koç için Tarot kartları : İki Kılıç, Şeytan, Büyücü

Anlamı: Daha iyisi için büyük bir yaşam tarzı değişikliği.

Tüm düşünce ve hayal gücünüzü, katlanmaktan bıktığınız kötü bir alışkanlığın veya olumsuz kalıbın üstesinden gelmek için harcayacaksınız.

Sizin için iyi olacağını bildiğiniz bir yaşam tarzı değişikliğini ertelediğiniz görülüyor, ancak bu eski alışkanlıklara direnmek zor olabilir.

Bir son teslim tarihine ihtiyacınız var ve İki Kılıç, hayatınızın bu alanını iki ay içinde odak ve niyetle tamamen değiştirebileceğinizi söylüyor. Bugün başla.

Sihirbaz size bir Merkür büyüsü patlaması getiriyor - bu değişikliği yapmak, bunu görmek, yapmaktan zevk almak ve ondan muazzam ve kalıcı faydalar elde etmek için zeka, odaklanma, yaratıcılık ve kararlılık. Ne için bekliyorsun?

boga.jpg

BOĞA BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için Boğa için Tarot kartları: Kılıç Dörtlüsü, Kupa Şövalyesi, Değnek On

Anlamı: Biraz eğlenme zamanı.

Boğa, biraz eğlence, güneş, neşe ve kahkaha için yorgun ve hazırsınız. Ve neden olmasın? Venüs cetveliniz zevk ve hoşgörüyü yönetir, bu nedenle ara sıra iyi bir doza ihtiyacınız vardır!

Değnek Onlu, tarotun işkolikidir ve tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğumuzda ortaya çıkar.

Kılıç Dörtlüsü kozmik bir hastalık notu gibidir ve sizi yoran şeylerden uzaklaşmanız ve ara vermeniz gerektiğini söyler. Ciddi anlamda. Hepsi hala orada olacak, Ağustos'ta bekliyor olacak. Geri adım atmak.

Kupa Şövalyesi, eğlence, aşk, romantizm, macera ve zevkten oluşan bir enjeksiyona ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Kim istemez ki, değil mi? Ama Evren, bunun için biraz yer açarsanız, bunların hepsini size getirecektir.

ikizler.jpg

İKİZLER BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için İkizler için Tarot kartları: Değnek Beşi, Kılıç Altı, Kupa İki

Anlamı : Boşluğa ihtiyaç vardır.

Bazı tartışmalar ve son zamanlarda yaşanan gerginlikler, yakın ilişkilerinizi yeniden değerlendirmenize neden oldu ve bazıları için bir mola gerekebilir ve bunda bir sorun yok.

Asa Beşlisi stresi ve başkalarıyla çatışmayı işaret eder ve Kupa İkilisi size en yakın olanlara odaklandığını gösterir. Kendi stresimiz çoğu zaman sevdiklerimize yansır.

Kılıç Altı, onlara ve kendinize biraz boşluk (belki geçici, belki kalıcı olarak) vermeniz gereken bir dürtüdür. İkiniz de içindeyken bir havayı yeniden başlatmak zordur, bu yüzden kendinize bu mesafeyi ve dinamiği değiştirme şansı verin.

Bu İki Kupa, bu molanın yalnızca geçici olduğuna ve duygularınızı ve dinamiğinizi mümkün olan en iyi şekilde sıfırlamaya hizmet edeceğine dair iyi bir alamettir.

yengec.jpg

YENGEÇ BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı için Yengeç için Tarot kartları: Aptal, Adalet, Çarkıfelek

Anlamı: Değişim zamanı.

Üç büyük arkana kartı, bunu önemli ve oyunun kurallarını değiştiren bir Temmuz haline getiriyor - büyük değişiklikler bekliyoruz! Aptal ve Çarkıfelek, her ikisi de yeni başlangıçların ve dönüşümün kartlarıdır.

Cesur bir hareket, tüm hayatınız boyunca zincirleme bir ilerleme ve gelişme reaksiyonunu tetikleyebilir - bazıları beklenen, bazıları beklenmedik, karışık bir çanta.

Süreci başlatın ve bu ay bilinmeyene cesur bir adım atın. Bu yeni başlangıçlar, heyecan verici uzun vadeli maceralara dönüşecek ve her şey tam burada başlıyor.

Adalet, eski adaletsizliklerin veya yaraların bu ay da çözüleceğini ve iyileşeceğini söylüyor, bu yüzden eski bir konu hakkında iyi haberler bekleyin. Yeni çabalarınıza bu iyi havayı katın, devam etmek istediğiniz gibi başlayın, bir örnek oluşturun.

aslan.jpg

ASLAN BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı için Aslan için Tarot kartları: Madeni Para Sayfası, Madeni Para Ası, Değnek Sayfası

Anlamı: Okul başladı .

Bu Temmuz'da sizin için ana tema eğitim. Madeni Para Sayfası ve Asa Sayfası, hem ilham verici hem de kariyerle ilgili olan öğrenci çabalarını temsil eder.

İlerlemek, dünyadaki nişinizi bulmak istiyorsunuz ve seçtiğiniz alanı eğitmeniz, öğrenmeniz, özümsemeniz, iyileştirmeniz ve çalışmanız gerektiğini fark ediyorsunuz.

Madeni Para Ası, bunun bir gecede olan bir şey olmadığını, zaman ve çaba gerektireceğini, ancak doğru yolda olduğunuzu ve bunun iyi yerlere yol açacağını ima ediyor.

Bu nedenle, bu Temmuz'da öğrenim fırsatları aramak için ekstra çaba gösterin, çünkü bunların tümü seçtiğiniz uzmanlık alanında yeni ve ödüllendirici bir terfi veya ilerlemeye katkıda bulunacaktır.

basak.jpg

BAŞAK BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için Başak için Tarot kartları: Kupaların Kralı, Değnek Yedilisi, Kupa Yedilisi

Anlamı: Bir hedefin peşinden koşmak.

Yedi ve Kupa Kralı tarafından gösterildiği gibi, demlemek için bazı büyük fikirleriniz var. Her şey, son zamanlarda hayalini kurduğunuz ve hayal ettiğiniz her şeyden, o akıllı zihninizden geliyor. Yürekten gelen bir tutkudan gelir. Aşkla ya da yaratmak ya da tanıtmak istediğiniz bir şeyle ilgili olabilir.

Başak, herkesten çok, hedeflerinizin peşinden gitmelisiniz (çünkü fark ettiğinizden daha fazlasını yapabilirsiniz, mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha ileri gidebilirsiniz), ancak arzu ettiğiniz şey için rekabet olduğunu bilin.

Değnek Yedilisi, test edileceğinizi ve yerinizi korumanız gerekeceğini ortaya koyuyor. Avantajınızı, sunduğunuz benzersiz şeyi bulun ve bunu mesajınızın odak noktası yapın. Buna sahipsin.

terazi.jpg

TERAZİ BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı Terazi için Tarot kartları: Aptal, Kupa Yedilisi, Değnek Ası

Anlamı: İnanılmaz fırsatlar.

Terazi, bu ay sizi çok önemli ve olumlu bir başlangıç ​​bekliyor. İki yeni başlangıç ​​kartı, The Fool ve the Ace of Wands sizi şımartıyor, bu yüzden bu harika olacak.

Bu yeni başlangıç ​​bonanzasının ana bileşeni tutku ve özgün ilhamdır, bu kendi hayalinizi, kendi kendinize empoze ettiğiniz hedefinizi kovalamakla ilgilidir. Bunu başkası için yapamazsın, her şeyi kendin için yapıyorsun.

Kupa Yedilisi, bu yeni bölümün hayal gücünüzde başladığını gösteriyor. Kelimenin tam anlamıyla, hayal edebiliyorsan, yapabilirsin.

Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürün. Fantezilerinizi hayata geçirin. Evren, hepsini gerçekleştirmeniz için size cesaret, güven, şans ve servet veriyor.

akrep.jpg

AKREP BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için Akrep için Tarot kartları: Hermit, Aşıklar, Madeni Paraların Kralı

Anlamı: Hayatınızı ciddiye alın.

Kendini ve hayatını ciddiye al Akrep, görev yöneticisi Hermit kartıyla. Başkalarından çekilin ve durumunuzu düşünün, kendinizi ve başkalarını hesaba katın ve koşullarınız hakkında tarafsız ve dürüst olun. Dürüstlük bilgeliğe doğru atılan ilk adımdır.

Aşıklar, yürekten bir karar vermeniz gerektiğini gösteriyor. İki zihinde çok çelişkili hissettiniz ve emin değilsiniz. Seçenekleri çözmek ve rotanızı seçmek için bu düşünme dönemine ihtiyacınız var. Ne istediğiniz konusunda net ve kendinden emin hissedene kadar harekete geçmeyin.

Madeni Paraların Kralı, pragmatik ve kurnaz olmanızı istiyor. İlgi alanlarınızı koruyun, gerçekçi hedefler belirleyin, yapılabilir bir plan yapın ve yola çıkın. Ayın sonunda, ileriye doğru yola çıkın. Önce kararınızı verin, sonra harika bir plan yapın.

yay.jpg

YAY BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için Yay için Tarot kartları: Madeni Para Şövalyesi, Değnek Kralı, Kılıç Şövalyesi

Anlamı: Meşgul yaşam.

Diğer insanlar, ha? Onlarla yaşayamam, onlarsız yaşayamam. Üçlü karakter kartı, farklı insanların önceliklerini, taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayarak bu ay ellerinizin dolu olacağını gösteriyor. Ama gizlice bundan zevk alacaksın!

İki Madeni Para ve Kılıç Şövalyesi, arkadaşların, meslektaşların ve ortakların biraz TLC'ye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Diğer insanlar için ne kadar büyük bir kaya olduğunun farkında değilsin ve onlara her şekilde yardım edecek güce ve bilgeliğe sahipsin.

Asaların Kralı sizin de eğlenceye öncülük edebileceğinizi gösteriyor. Her zaman hayat, enerji ve harika fikirlerle dolusunuz. Bunları paylaşın, başkalarını dahil edin, geziler ve etkinlikler düzenleyin. Kendinizi bu Temmuz hakkında yayın ve sevdiklerinize ve sevdiklerinize zaman ayırın.

oglak.jpg

OĞLAK BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz için Oğlak için Tarot kartları: Dört Para, Kılıçların Kraliçesi, Denge

Anlamı: Bazı değişiklikler yapın

Kunduz Festivali. Hayat şu anda böyle hissettiriyor ve bu sizin fincan çayınız değil , hayır efendim. Four of Coins, bir veya daha fazla rutubete düştüğünüzü ve sıkışıp kaldığınızı gösterir. Hepsini sallamanın zamanı geldi dostum!

Kılıçların Kraliçesi sizden bayatlamış ve tekrarlayan ve artık size fayda sağlamayan durumları doğru bir şekilde belirlemenizi ve bunları değiştirmeye kararlı olmanızı istiyor. Bu senin yüzünden. Hiç kimse sizin için bu yükseltmeleri veya ayarlamaları süpürmeyecek ve yapmayacaktır.

Temperance, bakış açınızı değiştirmek, olaylara yeni bir ışık altında bakmak, hayatınıza farklı bir mercek getirmek konusunda güçlü bir karttır.

Zihniniz değiştiğinde, her şey değişir ve üzerinde çalıştığınız şey de bu. Yeni bir normal, yeni bir merkez, ileriye (yeni) yolu aydınlatacak yeni bir bakış açısı.

kova.jpg

KOVA BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı Kova için Tarot kartları: Kule, Aptal, Kupa Yedilisi

Anlamı: Eski ile dışarı.

Bu ay, zor ve stresli bir şeyin aslında bittiğini ve bittiğini fark etmenizi sağlayan The Tower kartı ile bir şeyler ortaya çıkıyor ve artık onun değişeceğini veya farklı olacağını ummaktan veya ona daha fazla enerji yatırmaktan vazgeçmenin zamanı geldi. Çünkü olmayacak.

En kötüsü bu, yutulması en acı hap. Hala burada? İyi. Daha iyi haberlerim var!

Aptal ve Kupa Yedilisi harika, olumlu ve tatmin edici yeni bir başlangıcın hızla ve mutlu bir şekilde bu diğer kaybedilen davanın yerini alacağını ortaya koyuyor.

Evren devam etmeni istiyor ve sana yardımcı olacak yeni haberler ve etkinlikler getirecek, bu yüzden ne kadar çabuk bırakırsan, o kadar çabuk yeni ve harika bir maceraya atılabilirsin.

Ne için bekliyorsun? Eskiye takılıp kalmayın, onun yerine yeniyi kabul edin.

balik.jpg

BALIK BURCUNUN TEMMUZ AYI TAROT FALI

Temmuz ayı Balık için Tarot kartları: Kupa Şövalyesi, Kupa Beşlisi, Yüksek Rahibe

Anlamı: Sonunda bazı bitmemiş işleri kapatın.

Artık hayatınızda olmayan eski bir ilişki (romantik veya arkadaş canlısı) zihninizde yankılanıyor çünkü bir şey çözülmemiş gibi geliyor.

Beş ve Kupa Şövalyesi, bir zamanlar çok sevdiğiniz, ancak bağlantınızı kaybettiğiniz biri hakkında derin düşüncelere daldığınızı görüyor.

Üzüntü ve keder vardı ve belki başka bir şey vardı. Cevapsız bir soru. Bitmemiş bir iş parçası. Kaçırılmış bir fırsat. Her ne ise, hala onu merak ediyorsun.

Yüksek Rahibe, bir büyü için burada kalmanıza izin veriyor. Olayları yeniden yaşayın, onlara nesnel bir şekilde bakın, rolünüzü inceleyin, bağın ölümünün tetikleyicileri ve temel nedenleri konusunda net olun - gözlerinizde. Ortaya çıkan duyguları işleyin, hissedin ve sonra onları özgür bırakın.

Her şey bitti. Siz sadece bir 'yankı' yaşıyorsunuz, burada yarım kalan her şeyi zihinsel ve duygusal olarak tamamlamanızı istiyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN