"Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" Son açıklaması hayranlarına bu soruyu sordurdu

"Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" Son açıklaması hayranlarına bu soruyu sordurdu

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'deki konserine katılan hayranlarına Jerome David Salinger'in efsanevi romanı "Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı romanını fırlatarak dikkatleri üzerine çeken Teoman, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sonrasında hayranları "Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" sorusunu sordu.

Son olarak yeni single’ı 'Bir Kış Sabahı'nın da yer aldığı, 'Rock and Roll' adlı toplama albümüyle müzik sevenlerin karşısına geçerek dikkatleri üzerine çeken Türk rock müziğinin güçlü sesi Teoman, adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı son açıklaması ile "Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" sorularının sorulmasına neden oldu.

HAYRANLARINA KİTAP FIRLATMIŞTI

Onyedi, Gönülçelen, İstanbul'da Sonbahar, Kupa Kızı Ve Sinek Valesi, Renkli Rüyalar Oteli, Uykusuz Her Gece, Paramparça, N'apim Tabiatim Böyle, Sardunyalar arasında gibi şarkılarla geniş dinleyici kitlesine ulaşan başarılı sanatçı Teoman, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'deki konserine katılan hayranlarına Jerome David Salinger'in efsanevi romanı "Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı romanını fırlatarak hayranlarını şoke etmişti.

"TEOMAN'IN PSİKOLOJİK SORUNLARI MI VAR?"

1997'de Teoman, 1998'de O, 2000'de Onyedi, 2003'de Teoman, 2004'de En Güzel Hikayem, 2006 'da Renkli Rüyalar Oteli, 2009'da Aşk ve Gurur, 2015'te Eski Bir Rüya Uğruna...2021 de Gecenin Sonuna Yolculuk albümlerini yayınlayarak geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü sanatçı, son olarak ise "Oyunculuk yapmayacağım ama birkaç filme müzik yapacağım. Aslında artık küçük işler yapıyorum." açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü sanatçı bu kez öyle bir açıklama yaptı ki hayranları "Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" sorusunu sordu.

Teoman: Genç sanatçıları beğeniyorum - Magazin haberleri

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Rock müziğin sevilen ismi Teoman, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir kafede kahvaltı yapan Teoman'a arkadaşları da eşlik etti. Restoranda dostlarıyla birlikte üç saate yakın vakit geçiren Teoman, çıkışta spor giyim tarzı ile dikkat çekti. Bir hayli keyifli olan şarkıcı, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Bebek'te görüntülenen Teoman, basın mensuplarıyla sohbet etti. Teoman, "Genç sanatçıları beğeniyorum, bence gayet iyi giyiniyorlar. Gençler ne isterse onu giyer" açıklamasını yaptı

"BOŞ BOŞ DOLAŞIYORUM"

Hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulunan Teoman, "Ben yarı emekliyim, sadece vereceğim konserleri ikiye böldüm. Hayatımın hiçbir şeyinden feragat etmedim. Öyle boş boş dolaşıyorum, az film seyrediyorum ve daha çok kitap okuyorum" dedi.

Ünlü şarkıcının bu açıklamalarının ardından pek çok hayranı Teoman'ın psikolojik sorunları mı var?" sorusunu sordu.

man3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN