Terlemeyi kontrol altına alın! Bu yöntem ile ter kokusunu anında giderin! Üstelik kökten çözüm

Terlemeyi kontrol altına alın! Bu yöntem ile ter kokusunu anında giderin! Üstelik kökten çözüm

Ülkemizde nem seviyesinin yükselmesiyle birlikte terleme sorunu daha belirgin hale geldi. Ancak terlemeyi kontrol altına almak ve ter kokusunu önlemek için doğal çözümler bulunmaktadır. Bu etkili doğal yöntemi mutlaka denemelisiniz. İşte terleme sorununu hafifletmeye yardımcı olan doğal çözüm...

Yoğun terleme, utanç verici, rahatsız edici ve hatta moral bozucu bir duruma neden olabilir. Özellikle etrafınızdaki insanlarla bir aradayken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Eğer aşırı terleme sıkıntısı çekenlerdenseniz, bu soruna doğal yollarla çözüm arıyorsanız, işte denenmeye değer bir yöntem. Siz de bu yöntemi mutlaka deneyin.

BU YÖNTEMLE AŞIRI TERLEMEYİ ÖNLEYİN

345.jpg

Kabartma tozu, mutfakta ve temizlikte sıkça kullanılan bir malzeme olmasının yanı sıra, aşırı terlemeyi kontrol altına almak için etkili bir doğal çözüm sunabilir. Kabartma tozu, nemi emme kabiliyetiyle bilinir ve vücuttaki aşırı terlemeyi etkili bir şekilde dengeleyebilir.

Bir çay bardağı kabartma tozunu yarım çay bardağı suyla iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı terleyen bölgelere uygulayın ve yaklaşık 15 dakika bekletin. Sonrasında güzelce yıkayarak temizleyebilirsiniz. Bu işlemi haftada 3 kez tekrarladığınızda, terleme sorununu doğal bir şekilde hafifletebilir ve ter kokusuyla başa çıkabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN