Teşkilat son bölümde Türkiye'ye karşı hain saldırı deşifre oluyor!

Teşkilat son bölümde Türkiye'ye karşı hain saldırı deşifre oluyor!

Leyal'in ölümünün ardından kurulan tuzakta kurtulduğunu düşünen Fadi, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek ister ancak vücudundaki zehir de etkisini göstermeye başlayınca hayatının tehlikede olduğunu anlar. İşte, aksiyon oldu son fragman...

Teşkilat 12. bölüm özet, ortaya çıktı. Fadi'nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder! Üstelik deşifre olma tehlikeleri baş gösterir. Hakkı ve Pınar, yeni bir plan ile tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçer.

TEŞKİLAT 12. BÖLÜM 1. FRAGMAN

12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken dizisi Teşkilat'ın 12. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Teşkilat son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Fadi'nin oğlu Amir'e ulaşabilmek için Pınar'ın sahte kimlikle Amir'in yönettiği sosyal medya şirketinde işe girmesi planlanır. Gürcan'ın yardımıyla mülakata hazırlanan Pınar'ın Amir'i etkilemesi gerekmektedir. Leyal, Kasım'a ulaşarak Fadi'ye sürpriz yapmak isterken, Fadi'nin Paris'te olduğunu öğrenen ekip de ona bir sürpriz hazırlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 12. bölüm özeti: Ceren ise ekibi deşifre etmek için çalışmaya devam ederken Yağmur'a ulaşır. Zehra'yı deşifre etmek için kızı Yağmur'u kullanmaya karar verir. Bu sırada Uzay, Amir ve Fadi arasındaki görüşme kayıtlarını incelerken önemli bilgilere ulaşır ve Türkiye'ye karşı büyük bir saldırı planlandığı anlaşılır. Saldırı planında Fadi'nin imzası vardır ve saldırıyı durdurabilecek tek kişi de yine Fadi'dir! Bu gelişme, Fadi'nin ölümünü de büyük bir sorun haline getirir! Fadi ise canının derdindedir ve çok gizli bir binadadır! Ekip, binaya sızmak için akıllara durgunluk veren yeni bir plan yapar!

TEŞKİLAT 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Tims&B'nin gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, müziklerini Atakan Ilgazdağ'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal Yurtçu (Zehra), Mesut Akusta (Mete), Ezgi Eyüboğlu (Ceren), Ezgi Şenler (Pınar), Mehmet Usta (Zayed), Tuncer Salman (Hakkı), Nihat Alptuğ Altınkaya (Hulki), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Yavuz Bingöl (Mert Çavuş), Atılay Uluışık gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN