TFF'den flaş karar! Tarkan resmen yasaklandı: Yerine o isim uygun görüldü

TFF'den flaş karar! Tarkan resmen yasaklandı: Yerine o isim uygun görüldü

TFF'den Tarkan'a yasak geldi! Konser vermesine izin verilmedi. Finalde Tarkan yerine kim konser verecek? TFF'den Tarkan iddialarına cevap geldi. Tarkan yerine konser verecek ismi duyunca inanamayacaksınız...

Futbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi'nin final maçının bu yıl 10 Haziran'da İstanbul Atatürk Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Bu önemli organizasyon için geri sayım başlarken, finalde sahne alacak sanatçılar da merak konusu oldu. Ancak iddiaya göre, TFF Tarkan'ın konser vermesine karşı çıktı ve onun üstünü çizdi. Şampiyonlar Ligi'nin en prestijli organizasyonlarından biri olan final maçının, tarihi bir atmosfere sahip olacağı bekleniyor. Ancak Tarkan'ın konserinin olmayacağı haberleri, hayranlarını üzdü.

tff tarkanı yasakladı

Bu yılın 10 Haziran'ında İstanbul Atatürk Stadyumu'nda düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi finali, geçen yıl Fransa'daki Stade de France Stadyumu'nda Liverpool ve Real Madrid arasında gerçekleşmişti. Bu yıl İstanbul, 18 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak ve dünya genelinden birçok futbolseverin ilgisini çekecek. Ancak önemli bir gelişme yaşandı, karşılaşmadan önce hangi sanatçıların sahne alacağı merak edilirken, dikkat çekici bir karar alındı. Finalde hangi takımların yer alacağı ve öncesinde yapılacak gösterilerde hangi isimlerin sahne alacağı şimdiden merak edilirken, ilginç bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'un haberine göre, UEFA ve TFF arasında final öncesinde yapılacak gösteriler ve konserler hakkında görüşmeler yapıldı. UEFA, finalin İstanbul'da yapılması sebebiyle bir Türk şarkıcının konser vermesini istedi ve Tarkan'ı önerdiği iddia edildi. Ancak son zamanlardaki siyasi paylaşımlarıyla gündemde olan Tarkan'ı sahneye çıkarmak istemediklerini UEFA'ya bildiren TFF, tarihi finalde Nijeryalı şarkıcı Borna Boy'u sahneye çıkarmayı planladığı öne sürüldü.

tff tarkanı yasakladı

Futbol Federasyonu, konuyla ilgili olarak akşam saatlerinde bir açıklama yaptı ve iddiayı reddetti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şampiyonlar Ligi Finali, UEFA'nın organizasyonudur. Final organizasyonunda yer alacak sanatçılarla ilgili görüşmeler, UEFA ve resmi sponsoru PEPSI tarafından yapılır. TFF, bu yılki final maçına ev sahipliği yapmasının dışında, organizasyonun bu detayıyla ilgili bir rol üstlenmemiştir."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN