The Witcher'dan hayranlarını sevindiren haber

The Witcher'dan hayranlarını sevindiren haber

Netflix'in ünlü dizisi The Witcher'ın takipçilerini sevindiren haber geldi. Dizinin çekimlerine başlandığı duyurulurken, yeni sezonun yıl sonunda izleyiciyle buluşması mümkün görünüyor.

Netflix’in Polonyalı ünlü yazar Andrzej Sapkowski‘nin kaleminden çıkan ve The Witcher serisinin orijinal hikayesini ele alan yapımı The Witcher'ın yeni sezonuyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Buna göre, dizinin yeni sezonu yıl sonunda izleyiciyle buluşacak. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki haftalarda bitmesi bekleniyor.

ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Shiftdele.net'ten Tunahan Karakış'ın haberine göre, uzun bir bekleyişin ardından dizinin üçüncü sezonundan sevindiren haber geldi. Son ortaya çıkan bilgilere göre yeni sezonun çekimleri 31 Mart 2022 itibariyle başladı.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce başrol oyuncularından Henry Cavill ve Freya Allan’ın Slovenya / İtalya sınırında yer alan Laghi di Fusine gölüne gittikleri ortaya çıkmıştı.

witcher.png

Burada yeni sezonun ilk çekimlerinin gerçekleştiği ve iki ya da üç gün sürdüğü ifade edilmişti.

YIL SONUNDA İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKABİLİR

Dizinin üçüncü sezonunun yayın tarihi henüz belli değil. Ancak ilk iki sezon arasında neredeyse bir yılın olması, üçüncü sezon için de aynı yolun izleneceğini düşündürüyor. Bu nedenle üçüncü sezonun çekimlerinin önümüzdeki aylarda bitmesi ve kasım ya da aralık ayında Netflix abonelerinin beğenisine sunulmasını bekleniyor.

Bunun dışında ikinci sezonun yayınlanmasının ardından açıklamalarda bulunan dizinin baş yapımcısı ve sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich, üçüncü sezonun senaryo aşamasını bitirdiklerini ifade etmişti.

Aynı zamanda üçüncü sezonun şimdiye kadarki en büyük sezon olacağını iddia etmişti. Tabii bu noktada asıl karar izleyicilerin olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN