Netflix'ten şoke eden karar: The Witcher'ın başrolü değişti

Netflix'ten şoke eden karar: The Witcher'ın başrolü değişti

Yayınladığı ilk günden itibaren dünyada fırtınalar estirip bir fenomene dönüşen The Witcher dizisinin başrolü Henry Cavill'in projeden ayrılması gündeme damga vurdu. Cavill'in 3 sezon canlandırdığı "Geralt of Rivia" karakterini 4. sezonda Liam Hemsworth'ün oynayacağı açıklandı.

Dünyanın en popüler dizilerinden The Witcher'da şoke eden bir değişiklik yaşandı. Dizinin yapımını ve yayınını üstlenen dijital platform Netflix, dün yaptığı açıklamada, The Witcher'ın 4. sezonunda, Henry Cavill yerine Liam Hemsworth'ün "Geralt of Rivia" olarak yer alacağını açıkladı. Hem Cavill, hem de Hemsworth haberi Instagram hesaplarından duyurdu.

HENRY CAVILL: NE YAZIK Kİ MADALYONUMU VE KILIÇLARIMI BIRAKACAĞIM

Henry Cavill, TheWrap'e yaptığı açıklamada; "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Benim yerime fantastik Bay Liam Hemsworth Beyaz Kurt'un mantosunu alacak" dedi.

LIAM HEMSWORTH: BİR WITCHER HAYRANI OLARAK ÇOK HEYECANLIYIM

Liam Hemsworth ise; “Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatı elime geçtiği için çok heyecanlıyım. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu, bana dizginleri verdiği ve macerasının bir sonraki bölümünde Beyaz Kurt'un bıçaklarını almama izin verdiği için onur duyuyorum. Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN