The Witcher yeni sezon ne zaman başlıyor? Netflix yeni sezon için müjdeyi verdi

The Witcher yeni sezon ne zaman başlıyor? Netflix yeni sezon için müjdeyi verdi

Netflix, fantastik dizi The Witcher’ın 3. Sezonuna ilişkin açıklamalara yer verdi. Witcher 3. sezon hangi tarihte yayınlanacak? sorusuna da cevap verildi. Sevilerek izlenilen dizi hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

The Witcher dizisi başrolü Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan, Netflix’in Cumartesi günü gerçekleştirdiği Tudum etkinliğine katıldı ve yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, yaz ayında prömiyerinin olacağını ve takipçilere yeni sezon setinden sahne arkası görüntülerinin paylaşılacağının altını çizdi.

Netflix, Nisan ayı içerisinde Cavill, Chalotra ve Allan’ın set içerisinden bir fotoğraf paylaşımı yaparak Witcher 3. sezon çekimlerinde yeşil ışığın yakıldığına dair işaret vermişti. “Ailemiz tekrar bir araya geldi. Witcher 3. sezon resmi olarak yapım aşamasında” tweetini paylaşmıştı.

the witcher

Kısa sürenin ardından ise dizi hesabı, gelecek sezon içerisinde meydana gelecek olaylara dair kesitler sunmuştu. Fakat diğer pek çok yapım gibi The Witcher da Temmuz 2022 tarihinde çekime ara verdi. Netflix, çekimin Covid19’dan dolayı durduğunu ve güvenilir alan sağlandığı zaman çalışmaların tekrar başlayacağını vurgulayan bir açıklamaya yer vermişti.

WİTCHER 3. SEZON İLE GERİ DÖNMESİ BEKLENEN OYUNCULAR

Anna Shaffer (Triss)

Joey Batey (Jaskier)

Eamon Farren (Cahir)

MyAnna Buring (Tissaia)

Lars Mikkelson (Stregobor)

Terence Mayısnard (Artorius)

Tom Canton (Filavandrel)

Royce Pierreson (Istredd)

WİTCHER 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

The Witcher 3. Sezonu 2023 yaz ayı içerisinde Netflix’te izleyicileriyle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN