Tilki gibi zekiler bu testi 10 saniyede çözüyor! Dünya’da yalnızca %3’lük kesim sonucu buluyor

Tilki gibi zekiler bu testi 10 saniyede çözüyor! Dünya’da yalnızca %3’lük kesim sonucu buluyor

Zeka testleri ile birlikte hem eğlenip hem de öğrenebilirsiniz. Tilki gibi biri zekaya sahip olan kişiler 10 saniyede gizli kediyi fark edebiliyor. Kronometrenizi ayarladıysanız gelin hep birlikte teste bir göz atalım.

Zeka ve odaklanma becerilerinizi ön plana çıkaracak optik illüzyon testleri farklı bir deneyim sağlıyor. Psikoloji alanında uygulanan bu testler zekanızın en uç noktalarına erişirken aynı zamanda Eğlencenin de tadını çıkartmanızı sağlıyor. 10 saniye içerisinde tilkiler arasına gizlenmiş kediyi fark edebilecek misiniz? Az laf çok iş değil bir an önce teste geçelim.

TESTİ ÇÖZMEK İÇİN 10 SANİYENİZ VAR

Görsel hafızanızı ön plana çıkartmak için önce bir gözlerinizi kapatıp kendinize inanın. Ardından kronometrenizde 10 saniyeyi işaretledikten sonra tilkiler arasında gizlenmiş olan kediyi fark etmek için kolları sıvayın.


Sürenin Sonuna Geldik

Verilen süre içerisinde bulamadıysanız hiç paniklemenize gerek yok. Birçok kişinin gözden kaçırdığı bu detay kediyi bulmayı da zorlaştırıyor. İster teste yeniden bir göz atabilir isterseniz de aşağıdan yanıtı öğrenebilirsiniz.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN