Tırnak Şekliniz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Kişilik Özelliklerinizi Birebir Yansıtan O Test

Tırnak Şekliniz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Kişilik Özelliklerinizi Birebir Yansıtan O Test

Parmak izleri benzersizdir ve genellikle bazı durumlarda tanımlamak için kullanılır. Peki tırnaklarınızın şeklini de birinin kişiliğinin göstergesi olarak kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Kesinlikle diğer insanların ellerine daha fazla dikkat etmenin zamanı geldi, özellikle yeni insanlarla tanışırken bize birçok yararlı bilgi verebilirler.

Tırnakların şekline bağlı kişilik özellikleri şaşırtıcı derecede doğrudur. Bu kişilik testini test etmenin en kolay yolu, önce kendiniz denemek ve kişiliğinizin tırnaklarınıza uyup uymadığını görmektir.

Doğru olsun ya da olmasın, bu testi yapmak çok eğlenceli. Her şeyden önce, elbette, tırnaklarınızın hangi kategoriye ait olduğunu bulmanız gerekecek. Kendinizi bir kategoriye atamak için aşağıdaki tabloyu kullanın. Bitirdikten sonra, aşağıda verilen bilgileri okuyarak, atfedilen kişilik özelliklerinin ne kadar doğru olduğunu kontrol edebilirsiniz.

2-001.jpeg

1. UZUN VE DİKEY TIRNAKLAR

Gerçek bir romantiksiniz! Tutku ve hisler sizin için çok önemlidir ve genellikle olması gerektiği kadar mantıklı değilsinizdir. Bu, oldukça öfkeli ve güçlü ruh hali değişimlerine sahip olmanıza neden olur. Neyse ki siz de çok yaratıcısınız ve çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ayrıca çok sosyalsin ve çok kolay yeni arkadaşlar edinebilirsin. Çevrenizdeki insanlar sizi çok etkiler, bu bir sorun olabilir.

1-001.jpg

2. GENİŞ VE KISA TIRNAKLAR

Çok direkt ve her zaman doğruyu söyleyen birisin. Ayrıca düşünmeyi çok seven bir teorisyensiniz. Ne yazık ki, etrafınızdaki insanlarla etkileşim kurma şekliniz konusunda çok diplomatik değilsiniz ve bu rahatsız edici olabilir. Açık ve net tavrınız ve zekanız, herkesin doğru cevaplar alacağını bildiği için sizi harika bir tavsiye kaynağı yapıyor. Bu tırnak şekli de çok çabuk sinirlendiğini gösterir, bu yüzden biraz sabrınız üzerinde çalışabilir misiniz?

3.jpg

3 VE 4. YUMURTA ŞEKLİNDE TIRNAKLAR (YUVARLAK)

Sen inanılmaz bir arkadaşsın ve geçinmesi çok kolay. Muhtemelen çok huzurlu ve rahatsınız ve kesinlikle stres ve kaostan nefret ediyorsunuz. Çok sosyal kişiliğinize rağmen, işleri kendi yolunuzla yapmayı seviyorsunuz ve daha iyi bir başa çıkma yönteminiz olduğunu düşünüyorsanız, kalabalığı takip etmemeyi tercih ediyorsunuz. Mantıklı karar verme bir numaralı önceliğinizdir. Mantıklı kararlar verebilme yeteneği aynı zamanda çok istikrarlı bir insan olduğunuz ve duygulardan veya çevrenizden nadiren etkilendiğiniz anlamına gelir.

kare.jpg

5. KARE ŞEKİLLİ TIRNAKLAR

Sen harika bir lidersin! Cesur ve dayanıklı biri olarak biliniyorsunuz ama aynı zamanda yakınlarınıza göstermekten hoşlandığınız hoş bir oyunculuğunuz da var. Muhtemelen dışarıdan oldukça sert bir kabuğunuz var ve sizi tanımanız ve güveninizi kazanmanız biraz zaman alıyor, ancak bir kez açıldıktan sonra, arkadaş ve aile çevrenizi her zaman yakın tuttuğunuzdan emin olun.

gen.jpg

6 VE 7. ÜÇGEN ŞEKİLLİ TIRNAKLAR

İyi haber: Üçgen şekilli tırnakları olan insanlar çok zeki olma eğilimindedir. Aynı zamanda çok mükemmeliyetçi olma eğiliminde oldukları için harika yenilikçilerdir. Bu şekilde tırnaklara sahip insanlar genellikle kalabalıktan birkaç adım öndedir ve işleri inanılmaz derecede hızlı yapar, bu da onları çok zorlu üst düzey işler için mükemmel kılar.

5-001.jpg

8. BADEM ŞEKLİNDEKİ TIRNAKLAR

insanlara karşı çok sosyal ve çok arkadaş canlısısınız. Arkadaşlar dürüstlüğünüzü ve sadakatinizi takdir eder. En iyi becerilerinizden biri, insanlarla iletişim kurma ve bunu yaparken onları rahat ettirme becerinizdir, bu da sizi müşterilerle çok fazla iletişim gerektiren işler için mükemmel kılar. İnsanlar ayrıca nezaketinizi takdir ediyor. Asla kimseye karşı agresif veya kızgın görünmüyorsun.

6.jpg

9. KILIÇ ŞEKLİNDEKİ TIRNAKLAR

Bu çivi şekli, çok çalışma ve hırslı olma arzusunu gösterir. Sizin için neyin önemli olduğuna odaklanmayı ve ardından hedeflerinize ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapmayı seviyorsunuz. Gerektiğinde fazladan saatlerce çalışmakta sorun yaşamadığınız için profesyonel dünyada muhtemelen çok başarılısınız. İş ahlakınızla başkalarına ilham verirken aynı zamanda harika bir lidersiniz. Arzu ve istekliliğinize rağmen, çok istikrarlı bir kişiliğe sahipsiniz ve genellikle çok yönlü olarak kabul ediliyorsunuz.

Peki, sizin durumunuzdaki kişilik testi ne kadar doğruydu? Tırnaklarınız sizin hakkınızda pek çok doğru bilgiyi açığa çıkarıyor mu? Yoksa testin çok uzakta olduğunu öğrendiniz mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (84)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
84 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN