Tolga Sarıtaş'ın mutlu günü: Modacı Zeynep Mayruk ile evliliğe ilk adımı attı

Tolga Sarıtaş'ın mutlu günü: Modacı Zeynep Mayruk ile evliliğe ilk adımı attı

'Kötü Çocuk' filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, 5 yıldır aşk yaşadığı moda tasarımcı Zeynep Mayruk ile evliliğe ilk adımı attı. Yakınlarının katıldığı sade bir törenle nişanlanan çift, mutlu günlerine ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Cihangir, 'Güneşin Kızları'nda Ali Mertoğlu, 'Arıza'da Ali Rıza Altay ve 'Kötü Çocuk'ta Meriç Tuna karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor.

1-009.jpg

Sarıtaş, yaklaşık 5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi moda tasarımcı Zeynep Mayruk ile nişanlandı. Çift, dün akşam ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

3.jpg

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk, geceye ait kareleri ise sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı.

2.jpg

Yayınlanan fotoğraflarda Zeynep Mayruk, nişan gecesinde transparan detayları olan beyaz dantelli bir takım giymeyi tercih ederken, Tolga Sarıtaş'ın da düz siyah bir takım elbise giydiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN