Toprak İle Fidan dizi konusu ve oyuncuları

Toprak İle Fidan dizi konusu ve oyuncuları

Star TV ekranlarının yeni günlük dizisi Toprak ile Fidan bu akşam birinci bölümüyle ekranlara geldi. Hafta içi her akşam saat 19:00'da ekrana gelecek olan dizinin detayları merak ediliyor. Peki, Toprak ile Fidan dizi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte diziyle ilgili detaylar...

Star TV, yeni bir günlük dizi projesine imza attı. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen dizi seyircinin dikkatini çekerken, diziyle ilgili detaylar da merak edilmeye başlandı.

TOPRAK İLE FİDAN DİZİ KONUSU NE?

Ansız bir kazadan dolayı birbirlerinden ayrılmak zorunda olan Fidan ve Toprak'ın hikayelerinin ele alındığı Toprak ile Fidan dizisinin ilk 2 bölümü konusu şu şekilde; Toprak; yaptığı kazadan sonra beş sene komada kalıyor ve uyandığı zaman hiçbir şeyi hatırlamıyor. Hayatı ile alakalı yalnızca kendisine söylenenleri bilen Toprak'ın kafasında hiçbir şey tam oturmaz. Annesi Keriman, Toprak'ın üzerinde nişanlı olduklarını söylediği Aydan ile evlenmesi için baskı kurar. Fidan ise beş yıl önce eşi ile çocuğunu kaybeden ve hasta babası ve üvey annesiyle yaşayan bir kadındır.

Toprak karakterinin annesi Keriman'ın yanında senelerdir çalışan Halide, gerçekleri bilen 2 kişiden biridir ve içinde biriken suçluluğa dayanamayarak gerçekleri anlatmak için Toprak ile birlikte Fidan'a gider. Toprak ise Ercan'ın Fidan'a saldırdığını görünce araya girerek Fidan'ı kurtarır.

 toprak ile fidan yapım ekibi

Fidan ise kaybettiği eşine benzeyen Toprak'ı görünce kim olduğunu anlamamasına rağmen hem ona hem de oğlu Burak'a karşı yakınlık duyar. Ercan, hastaneye giden Fidan'ı yine bırakmaz ve ondan evet cevabı almak için hain planlar kurar.

TOPRAK İLE FİDAN YAPIM EKİBİ

OGM Pictures ile Stellar Yapım imzası taşıyan dizinin senaristliğini; Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunu ise Eray Koçak ile Burcu Bayram Dursun paylaşıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN