Trafik kazasına neden olan Sinan Akçıl'ın olay yerinden kaçışı kamerada! Çevredekiler şoförü zor tuttu

Şarkıcı Sinan Akçıl, caddede karşıdan karşıya geçeceği sırada trafik kazasına neden oldu. Kaza anı, bir vatandaş tarafından görüntülendi. İşte o anlar...

İlginç açıklamalarıyla sık sık gündem olan Sinan Akçıl, bir tanıtım etkinliği için gittiği İzmir'de lansman alanına gitmeden önce sokaklarda dolaştı, hayranlarıyla sohbet etti. Konser öncesi konser alanına doğru ilerlerken kazaya neden oldu.

YAYA GEÇİDİ OLMAYAN YERDEN YOLA ATLADI

'Fenomenlere Dair Her Şey' adlı Instagram hesabında yer alan videoya göre, 42 yaşındaki şarkıcı, konser alanına yürürken yaya geçidinin olmadığı bir noktadan yola atladı. Ani hareketi nedeniyle durmak zorunda kalan bir araca, arkadan gelen başka bir araç çarptı ve kaza meydana geldi.

OLAY YERİNDEN HIZLA UZAKLAŞTI

Sinan Akçıl, kaza sonrasında olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay anını kaydeden hayranlarının tepkisi, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, kaza yapan araç sahiplerinin sinirli halleri kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN