TRT, Masumlar Apartmanı'nın yerine bu diziyi koyacak

TRT, Masumlar Apartmanı'nın yerine bu diziyi koyacak

Geçtiğimiz iki sezon 'Masumlar Apartmanı' ile ekranlarda fırtınalar estiren TRT'nin, yeni sezon için de benzer bir dizi hazırladığı öğrenildi. Atike Hınçlıer’in 'Yürek Çıkmazı' kitabından uyarlanacak 'Cennet’in Çocukları' adlı dizi, etkili ve gerçek bir aile hikayesini ekranlara taşıyacak.

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük çıkış yakalayarak reyting rekorları kıran fakat daha sonra birtakım oyuncu değişiklikleri nedeniyle kan kaybetmeye başlayan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin yerini dolduracak proje belli oldu. Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden dizinin ev sahibi TRT, yine etkili ve gerçek bir aile hikayesini ekrana taşıyacak.

Tv100'de yer alan habere göre; diziyi Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film çekecek. Hazırlıkları süren proje Atike Hınçlıer’in 'Yürek Çıkmazı' kitabından yola çıkılarak yazılıyor.

Oyuncu kadrosu oluşturuluyor

'Cennet’in Çocukları' adlı diziyi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazıyor. Dizide şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılacak. Seyirciyi sarsacak olan projenin şu günlerde yoğun bir şekilde oyuncu seçimleri yapılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN