Pınar Deniz Seri Katil Oldu! Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Avı! İşte Avcı Dizisinden Bomba Kare

Pınar Deniz Seri Katil Oldu! Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Avı! İşte Avcı Dizisinden Bomba Kare

Disney+’ta yayınlanacak ikinci yerli dizi olan Avcı dizisine dair ilk görüntüler yayınlandı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun oynayacağı dizi iddialı paylaşımı ile şimdiden dikkat çekmeye başladı. Yapımını BKM'nin üstlendiği dizinin konusu ise hayli merak uyandırıcı. İşte Avcı dizine dair o kareler.

Disney Plus'da yayınlanacak olan Avcı dizine ait görüntüler ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'e ait görüntüler herkeste merak uyandırırken dizinin konusu ise izleyiciyi sürükleyeceğe benziyor. İddialı yapımlar arasında yerini alan dizinde bakın Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu hangi rolleri oynayacak?

pinardeniz.jpg

DİSNEY PLUS'IN EN İDDİALI DİZİSİ AVCI'DAN İLK GÖRÜNTÜ

Yargı dizi ile yıldızı parlayan ve son dönemlerin en çok takip edilen isimleri arasında yer alan Pınar Deniz, yani dizisi ile yine herkesin beğenisini toplayacağa benziyor. Üç Kuruş dizisinde oynadığı rolü ile erkek oyuncular arasında dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu da Pınar Deniz'e eşlik edecek. İzleyicinin karşısına Avcı dizisi ile yakında çıkacak olan ikiliye ait bir kare de sevenleri ile paylaşıldı. Peki Avcı dizisinin konusu ne? Avcı dizisinde kimler oynayacak? Kaç bölüm? İşte herkesin merakla beklediği Avcı dizisine dair dikkat çeken ayrıntılar.

urazkaygilaroglu.jpg

PINAR DENİZ TEK KARAKTERE 2 ROLÜ SIĞDIRACAK

Şimdiden izleyenlerin dikkatini çeken dizinin yapımcılığını BKM üstlendi. Diziye dair çok fazla arama yapılmasıyla merakları 2 katına çıkan izleyicileri yakından ilgilenderine bir paylaşım yapıldı. Çekilen sahnelerden bir kare paylaşılınca Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nın hayranları tarafından yakın takibe alındı. Yakıştırılan çiftler arasında yerini alan Deniz ve Kaygılaroğlu'nun canlandırdığı karakterler de ortaya çıktı. Başrol oyuncular arasında yer alan Pınar Deniz, Avcı dizisinde Yasemin karakterine hayat verirken üstlendiği rol ise adeta ağızları açıkta bırakacak. 2 karakteri bünyesinde barındıracak olan Pınar Deniz, hem oyuncu hem de seri katili oynayacak.

avcidizisikonusu.jpg

MAYFA OYUNCULUĞUNDAN KOMİSERLİĞE

Beş Kuruş dizisi ile yıldızı daha da parlayan oyuncular arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu ise seri katil rolünü oynayan Yasemin karakterini yakalamaya çalışan bir komiseri oynayacak. Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinde mafyavari kişiliği ile dikkatleri çekerken bu defa kötü insanların peşinde olan bir komiser olacak. İkilinin oynayacağı karakterler dikkat çekerek dizinin konusu da merak edenlerin hafızlarında şekillenmeye başladı.

avcidizisi.jpg

KONUSU İLE DİKKATLERİ ÇEKMEYE BAŞLADI

Pınar Deniz, Yasemin karakteri ile ünlü bir oyuncunun hayatını oynarken geceleri ise tam bir seri katil moduna girecek. İki uç rolü oynayacak olan Pınar Deniz'in performansı ise merak edilmeye başlandı. Hikayesi ile diğer rakiplerini geri de bırakacağa benzeyen Avcı dizisi Disney Plus'da yayınlanacak. Suç, heyecan, gerilim ve mizah konularını içinde barındıran dizide aşk olacak mı? sorusu ise en çok merak edilenler arasında.

avcidizisikonusune.jpg

AVCI DİZİSİNDEN SAĞLAM KADRO

Başrolünü Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yanı sıra dizide Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN