Meğer Diziden Ayrılma Sebebi Buymuş! Teşkilat Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Ayrılma Sebebini Bakın Nasıl Açıkladı

Meğer Diziden Ayrılma Sebebi Buymuş! Teşkilat Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Ayrılma Sebebini Bakın Nasıl Açıkladı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, ayrılık haberleriyle gündemde. Dizinin başrollerinden olan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni sezonda olmayacağını açıklamıştı. Oyuncunun bu kararı izleyicilerde şok etkisi yarattı. Peki Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? Yakışıklı oyuncu ilk defa sessizliğini bozarak diziden ayrılma nedenini açıkladı.

Ekranlara geldiği ilk günden beri dikkatleri üzerine toplayan Teşkilat dizisi ayrılıklarla gündemde. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul yeni sezonda oynamayacağını açıklamıştı. Yakışıklı oyuncunun diziden neden ayrıldığı ise merak konusu oldu. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Çağlar Ertuğrul diziden neden ayrıldığını sonunda açıkladı.

DİZİNİN YAKIŞIKLI OYUNCUSU AYRILMA NEDENİ AÇIKLADI

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, ayrılık haberleriyle seyircisini üzdü. Başrollerini Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Teşkilat dizisi geçtiğimiz ay sezon finali yapmıştı. Sezon finalinin ardından yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni sezonda yer almayacağını açıklamıştı. Ayrılığın nedeni merak konusu olurken, ünlü oyuncu aylar sonra ayrılma nedenini açıkladı.

a2-19.jpg

İZLENME REKORLARI KIRIYORDU

Yayına girdiği tarihten itibaren geniş kitlelere ulaşan ve reyting rekorları kıran TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'da yaprak dökümü başladı. İki sezondur dizide yer alan Çağlar Ertuğrul dizinin sezon finali ile yeni sezonda yer almayacağını açıklamıştı.

SÜRPRİZ KARARI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Yakışıklı oyuncunun sürpriz kararı ile sevenleri şok olmuştu. Ayrılık nedenini açıklamayan Çağlar Ertuğrul, konuyla ilgili uzun zamandır sessizliğini koruyordu.

a5-4.jpg

ÇAĞLAR ERTUĞRUL TEŞKİLAT DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Uzun zaman sonra sessizliğini bozan Çağlar Ertuğrul ayrılık nedenini sonunda açıkladı. Ünlü oyuncu diziden ayrılma nedeninin yapım şirketiyle 2023'e kadar anlaşma yaptıklarını bunun nedenini ise yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar'la 'Dağ' serisinin yeni filmini çekecekleri olmasından kaynaklandığını belirtti.

a1-37.jpg

Bir diğer sebebi dizide sakatlıklar yaşadığı ve doktorun kalıcı hasar oluşabilir uyarılarını dikkate alarak diziden ayrılma kararı aldığını söyledi.

“TEDAVİ GÖRMEZSEM AMELİYAT OLACAKTIM”

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti.”

“KAVGA DÖVÜŞ OLMAZSA OLMAZ”

“Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğunu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi... Kavga dövüş olmazsa olmaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN