Teşkilat'ın kadrosu büyüyor: Bir ünlü oyuncu daha dahil oldu

Teşkilat'ın kadrosu büyüyor: Bir ünlü oyuncu daha dahil oldu

Geçen sezon, televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Teşkilat'ın yeni sezonuna birçok isim dahil oldu. Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin ve Levent Can'ın kadrosuna katıldığı duyurulan diziye son olarak bir de kadın oyuncu katıldı.

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın 3. sezonu merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon kadroda yaşanan ayrılıkların ardından yeni sezonda diziye Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin ve Levent Can dahil olmuştu. Levent Can'ın, dizide diplomat rolüne hayat vereceği öğrenildi.

GAZETECİYİ OYNAYACAK

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Teşkilat’ın yeni sezonuna bir isim daha katıldı. Oyuncu Seren Deniz Yalçın, dizinin yeni sezonunda Levent Can’ın gazetecilik yapan kızını canlandıracak.

1-006.jpg

İlk iki sezonu Ankara’da çekilen Teşkilat, artık İstanbul’da devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN