TRT1'de Sevilen Dizi Aniden Final Kararı Aldı! Hayranları Bu Habere Çok Üzülecek

TRT1'de Sevilen Dizi Aniden Final Kararı Aldı! Hayranları Bu Habere Çok Üzülecek

Dizi sektörüne iddialı bir giriş yapan fakat aradığı reytingi yakalayamayan TRT1'in iddialı dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan kötü haber geldi. Dizi 7. bölümde ekranlara veda edecek. Dizinin final kararı almasının nedeni ise bakın ne çıktı? İşte TRT1 ekranlarına veda edecek olan Seni Kalbime Sakladım dizisinin bitme nedeni.

TRT1 ekranlarında her Perşembe günü izleyicinin karşısında çıkan başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisinden kötü haber geldi. İddialı bir şekilde izleyicinin karşısına çıkan dizi 7. bölümde ekranlardan çekilecek. Peki dizi reyting kurbanı mı oldu? Yoksa oyuncu ve yapımlar arasında anlaşmazlık mı çıktı? İşte detaylar.

senikalbimesakladim.jpg

TRT1'DEN FİNAL KARARI

Her Perşembe günü TRT1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Seni Kalbime Sakladım dizisi için yapımdan kötü haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi 7. bölümde ekranlara veda edecek. Başrollerinde son dönemlerin yıldız oyuncularının yer aldığı dizi istediği beklentiyi yakalamadı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerini paylaştığı Seni Kalbime Sakladım dizisi 7.bölümde çakıldı. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizi reytinglerde istediği performansı yakalayamadı. İzleyici tarafından tutulmayan dizi için kanaldan bitiş kararı çıktı.

senikalbimesakladimtr1.jpg

SENİ KALBİME SAKLADIM DİZİSİNDEN KÖTÜ HABER

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın başrollerinde olduğu dizide Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan da rol alıyordu. Dizide Zeynep ve Civanmert karakterlerine hayat veren Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın oyunculukları tam not alırken, senaryo sınıfta kaldı. Zeynep ve Civanmert'in aşklarını konu edinen dizi 7. bölümü ile TRT1 ekranlarında son bölümünü oynayacak.

trt1dizifinal.jpg

FİNAL BÖLÜMÜ MERAK KONUSU OLDU

Final kararı ile şoke eden dizi için henüz yapım ve oyunculardan resmi bir açıklama gelmezken, dizinin başrol oyuncuları da final kararı için bir paylaşım yapmadı. Bu hafta son bölümü ile ekranla gelecek olan dizinin final bölümünün ise nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Seni Kalbime Sakladım dizisi son bölümünü 4 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak.

senikalbimesakladimfinal.jpg

REYTİNGLERDE ÇAKILAN DİZİ SAYISI ARTTI

Bu sezon reytinglere kurban giden dizi sayıları artarken Seni Kalbime Sakladım dizisinin yanı sıra ATV'de Süreç Film imzalı dizi olan Sevmek Zamanı, Fabrika Yapım – Öner Arslanel’in imza attığı 'İçimizdeki Ateş' ve FOX’un 'Gizli Saklı' dizileri ekrana veda etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN