TRT'yi hedef alan Mehmet Aslantuğ siyasete atıldı! O partiden milletvekili adayı oldu

TRT'yi hedef alan Mehmet Aslantuğ siyasete atıldı! O partiden milletvekili adayı oldu

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yürek Çıkmazı' adlı dizide Ali Fuat’ karakterine hayat veren usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklayarak TRT'yi hedef almıştı. Ünlü oyuncu siyasete atıldı. Aslantuğ o partiden milletvekili adayı oldu

Geçtiğimiz günlerde, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yürek Çıkmazı' adlı diziden ayrıldığını açıklayarak TRT'yi hedef alan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ siyasete atıldı. Ünlü oyuncu 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçiminde o partiden adaylık başvurusunda bulundu.

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) milletvekilliği adaylığı başvuruları önceki gün sona erdi. Daha önce aday adaylığı için TİP listelerinde yarışmak üzere Çorlu Tren Katliamı'nda 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz ile haber takibi esnasında öldürülen gazeteci Metin Göktepe’nin ablası Meryem Göktepe'nin de bulunduğu açıklanmıştı.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un da milletvekili adaylığı tekliflerini kabul ettiğini açıklayarak şunları söyledi:

"Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum."

NE OLMUŞTU?

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşarak son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Yürek Çıkmazı' dizisinde ‘Ali Fuat’ karakterine hayat veren usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamada diziden ayrıldığını duyurdu.

Aslantuğ, ayrılık haberini Instagram hesabından, 1990-1991 yılları arasında yine TRT ekranlarında yayımlanan ‘İz Peşinde’ dizisinin jeneriğini paylaştığı bir gönderiyle verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımındaki "sual eden tavrımızdan rahatsız oldular" ifadesi dikkatleri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN