Trump'la verdiği pozla gündem olmuştu... Dünyaca ünlü sanatçı Müslüman oldu! Camide Kelime-i Şehadet getirdi

Trump'la verdiği pozla gündem olmuştu... Dünyaca ünlü sanatçı Müslüman oldu! Camide Kelime-i Şehadet getirdi

Amerika'nın eski başkanı Donald Trump ile verdiği pozla gündem olan ünlü rapçi prodüktör Lil Jon, Müslüman oldu. California eyaletindeki bir camiye giderek Kelime-i Şehadet getiren ünlü rapçi, sosyal medyada viral oldu. Tüm dünya bu kareyi konuşuyor.

Son dönemde Avrupa ve Amerika'da Müslümanlara karşı ciddi bir baskınlık kurulurken ünlü sanatçılardan destekler gelmeye devam ediyor. Son olarak Amerika'nın eski başkanı Donald Trump ile verdiği pozla gündem olan ünlü rapçi prodüktör Lil Jon, Müslüman oldu. Los Angeles kentindeki King Fahad Camisi'ne giden ünlü sanatçı, burada kalabalık bir cemaatin önünde Kelime-i Şehadet getirerek İslam dinini seçtiğini duyurdu.

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI MÜSLÜMAN OLDU

Sosyal medyada o anlar paylaşılırken video milyonlarca kez izlendi. Videoda Amerikalı rapçinin cami imamının yönlendirmesi üzerine, önce Arapça sonra İngilizce şehadet getirdiği görüldü.

yeni-proje-2024-03-17t133619-595.jpg

Georgia eyaletinin Atlanta kentinde 1972'de doğan ve gerçek adı Jonathan H. Smith olan rapçi, 2000'li yılların başında hip hop alt türünün tanıtımındaki öncü rolüyle biliniyor.

LİL JON KİMDİR?

1972 yılında Atlanta’da doğan ve gerçek adı Jonathan H. Smith olan Lil Jon, 2000’li yılların başında hip hop alt türünün öncü isimlerinden biri olarak tanınıyor. 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Lil Jon’un mistik inançlara ilgi duyduğu biliniyor ve kısa süre önce çıkardığı meditasyon albümü büyük ilgi görmüştü.

trumpla-verdigi-pozla-gundem-olmustu-dunyaca-unlu-sanatci-musluman-oldu-camide-kelime-i-sehadet-getirdi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN