Tüm bildiklerinizi unutun! Bu itiraf çok konuşulur: Nişanlısının babası eski aşkı çıktı!

Tüm bildiklerinizi unutun! Bu itiraf çok konuşulur: Nişanlısının babası eski aşkı çıktı!

Hafta içi her gün Beyaz TV’de yayınlanan Yeni Baştan programında yaşanan olaylar görenleri şaşkına çevirdi. Genç kadının yaptığı açıklama “yok artık” dedirtti. Meğer nişanlısının babası eski aşkı çıktı…

ZEYNEP ORHAN

Televizyon ekranlarında yaşanan bu olay izleyicileri resmen şaşkına çevirdi. Sunuculuğunu Esra Ezmeci’nin yaptığı “Yeni Baştan” programında birbirinden farklı olaylar yaşanmaya devam ederken bu kez ekranlara gelen olay akıllara durgunluk verdi. Genç kızın itirafları karşısında hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler “bu kadarı da olmaz” dedi. İşte olayın detayları…

yeni-proje-61.jpg

NİŞANLISININ BABASIYLA İLGİLİ GERÇEK

Esra Ezmeci'nin sunduğu Beyaz TV'nin sevilen programı "Yeni Baştan"da bu hafta akıllara durgunluk veren bir itiraf gündeme bomba gibi düştü. Programın konuğu 27 yaşındaki hostes Sedef, özel hayatıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla izleyenleri hayrete düşürdü. Sedef, canlı yayında nişanlısının babasıyla geçmişte yaşadığı aşkı anlatırken, bu ilişkinin detayları herkesi şoke etti.

Sedef'in itirafına göre, nişanlısı Kaan ile tatilde tanışıp kısa sürede nişanlanmış. Ancak Sedef'in geçmişindeki ilişkileri, bu mutlu hikayenin seyrini tamamen değiştirdi. "Benden 20 yaş büyük Hikmet'le 2 yıl aşk yaşadık," diyen Sedef, hostes olduğu dönemde tanıştığı pilot Hikmet ile ilişkisini anlattı. Sedef, babasını küçük yaşta kaybetmenin verdiği eksikliği, ilişkilerinde baba figürü arayarak gidermeye çalıştığını, bu nedenle Hikmet ile olan ilişkisinde hem kadınlığını hem de içindeki baba özlemini giderdiğini ifade etti.

yeni-proje-62.jpg

HEM KENDİSİ HEM NİŞANLISI ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ancak asıl bomba, Sedef'in nişanlısı Kaan'ın babasıyla tanıştığında patladı. Kaan'ın babası, Sedef'in eski sevgilisi Hikmet çıktı! Hikmet, ilişkileri boyunca sadece oğlunun varlığından bahsetmiş, hiçbir fotoğrafını göstermemiş. Bu durum, Sedef ve nişanlısı Kaan için beklenmedik bir çıkmaz ve büyük bir şok oldu.

Sedef'in itirafları, aşk, ihanet ve aile içi ilişkilerin karmaşık dokusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu inanılmaz hikaye, sosyal medyada ve televizyon ekranlarında günlerce konuşulacak gibi duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN