Türk kahvesine 1 kaşık onu koyanın ağzı kulağına yapışıyor! İlaçları çöpe atacaksınız

Türk kahvesine 1 kaşık onu koyanın ağzı kulağına yapışıyor! İlaçları çöpe atacaksınız

Sohbetlerin vazgeçilmez lezzeti kahvelerin içerisine bir kaşık bundan koyun anında şifalanın. Faydaları saymakla bitmiyor. Baştan aşağı sağlığın çözümü o besinde bulundu. Hem kahveleriniz lezzetleniyor hem de vücudunuz yenileniyor. İşte sağlığın ilacı…

Gün içerisinde birçok kişinin sıklıkla tükettiği Türk kahvesi artık hem sağlıklı hem de lezzetli olacak.40 yıl hatırı olan kahveler artık ömrünüzde 40 yıl uzatacak. Sohbetlerin, arkadaş ortamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Türk kahvesinin içerisine bir kaşık atan adeta şifayı buluyor. Vücudunuzda doping etkisi yaratacak. İşte sağlığın ilacı…

TÜM HASTALIKLARIN ŞİFASI BULUNDU

Gün içerisinde sık sık tüketilen Türk kahvesini daha faydalı bir hale getirmek için içerisine bir kaşık hindistan cevizi yağı eklemeniz gerekiyor. Tüketilen kahvelerin içerisine eklenen hindistan cevizi yağı vücutta adeta doping etkisi yaratıyor. Yapılan araştırmalar sonucunda Hindistan cevizi yağının metabolizmayı hızlandıran önemli bir besin kaynağı olduğu ortaya çıktı. Aynı etkiye sahip olan Türk kahvesi ile birlikte tüketilen hindistan cevizi yağı da kilo vermede önemli bir etken olarak görülmektedir. Hindistan cevizi yağının faydalarının yalnızca kilo vermekle sınırlı kalmadığı belirtildi.

turk-kahvesi-aa.jpg

TÜRK KAHVESİNE MUTLAKA EKLEYİN


Başlıca enerji deposu olarak karşımıza çıkan Türk kahvesi üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda hindistan cevizi yağı ile tüketildiğinde daha etkili bir sonuç verdiği ortaya çıktı. Gün boyu daha enerjik olmak isteyenlerin Türk kahvesini hindistan cevizi yağı ile birlikte tüketmesi gerektiği işaret edilirken kalori yakımında da önemli bir etkiye sahip olduğu vurgulandı. Bu sayede yorgunluk ve stres gibi günlük hayatta sizi yoran durumlardan da kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

kahve-hindistan-cevizli.jpg

KOLESTEROLÜN ADI BİLE UNUTULUYOR

Herkesin düşmanı kötü kolesterol de hindistan cevizi yağı ile ortadan kalkıyor. Damar tıkanıklığının önüne geçen hindistan cevizi yağı kalp ritim ve damar sağlığını da korumaktadır. Kalp hastalıklarında etkili bir sonuç sağlayan hindistan cevizi yağı ritim bozukluğu yaşayanlar içinde önemli bir alternatiftir.

Uykuyu açmada etkili olan Türk kahvesini hindistan cevizi yağı ile tüketerek uyku sorunlarına da çözüm bulabilirsiniz. Beyin ve sinir hücrelerine karşı etkili olan Hindistan cevizi yağı akşamları tüketildiğinde vücudu uyku moduna geçirir.

hindistan-cevizli-kahve.jpg


Tedavisi oldukça zor olan kolon sorunlarının çözümü de hindistan cevizi yağında. Kolonda meydana gelen rahatsızlıkları geçirmek için hindistan cevizi yağının faydalarından yararlanabilirsiniz. Bu karışım ile bağırsaklarınızı daha etkin bir şekilde çalıştıracaksınız.

Vücutta bulunan yağ ve toksinler de karaciğerde birikirken hindistan cevizi yağı ile bu probleme de çözüm bulabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı pankreas ve Safra kesesini hareketlendiriyor.

hindistan-cevizi-yagli-turk-kahvesi.jpg​​​​​​​

TÜRK KAHVELİ HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI NASIL YAPILIR?

Türk kahvesini yapmak için öncelikle bir fincan suya 1 tatlı kaşığı kahve eklemeniz gerekiyor. Bir kahve fincanı için bir yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı olacak şekilde kahvenizin içerisine ekleyerek karışımı tüketebilirsiniz. Karışımı karıştırdıktan sonra pişirerek tüketmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN