Türkiye tek yürek yayınında Müge anlı şoku! Bunu kimse beklemiyordu

Türkiye tek yürek yayınında Müge anlı şoku! Bunu kimse beklemiyordu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi birden vuran deprem felaketi için bir araya gelen ünlü sanatçılar canlı yayında 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasını başlattı. Dün gerçekleştirilen kampanyada depremzedeler için yardım bağışları toplandı. Canlı yayında kampanyaya dahil olan Müge Anlı'nın makyajı tepki çekti. Görenlerin ağzı açık kaldı. Bağış toplamaya mı geldin kendini göstermeye mi? Bakın Müge Anlı bağış yayınına nasıl katılmış?

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkımlara yol açarken, birçok ünlü isimden destek bağışları gelmeye devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen ve canlı olarak televizyon kanallarında verilen 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına Müge Anlı şoku. Kimse ünlü sunucudan bunu beklemiyordu. Makyajı abartınca olanlar oldu. Görenler gözlerine inanamadı. Bakın neler olmuş?

TÜRKİYE TEK YÜREKTE BİRLEŞTİ

Dün Televizyon Yayıncıları Derneği tüm kanallarda canlı olarak ekranlara getirilen Türkiye Tek Yürek Ortak kampanyası Türkiye'yi bir kez daha bir araya kenetlendirdi. Ekran başında bulunan ve depremzedelere yönelik yardım yapmak isteyen vatandaşlar canlı yayında bağışta bulundular. Bu özel geceye birbirinden ünlü isimlerde yerlerini aldı. Birçok devlet kurumu ve özel kurumdan da dev bağışlar geldi.

ghhghg-23.jpg

MÜGE ANLI GECEYE DAMGA VURDU

Gecede yerini alan ünlü sunucu Müge Anlı, yaptığı makyajla herkesi şoke etti. Görenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medya Müge Anlı'nın bu halini konuşuyor. Gelen tepkiler üzerine Müge Anlı bir daha ekran karşısına çıkmadı.

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU

Yardım bağışında abartılı makyajı ile dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı, izleyicilerden büyük tepki gördü. Kimse ondan bunu beklemiyordu. Gelen tepkileri gören Anlı, bir daha kamera önüne geçmedi.

ghhghggh-2.jpg

MÜGE ANLI NEDEN YAYINLANMIYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ülkemizde derin bir üzüntüye neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bir süredir yayınlanmıyor.

MÜGE ANLI'NIN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Müge Anlı, programın pazartesi gününe ertelendiğini duyurdu. Instagram üzerinden yazılı açıklama yapan Müge Anlı şu ifadelere yer verdi:

"Ekip arkadaşlarımızın bir kısmı sahada depremzedelerimizin yaralarına merhem olmaya çalışırken, bir kısmı bölgeden gelen acil ihtiyaçları karşılamak üzere köprü vazifesi görüyor. Perşembe günü başlayacak yayınımızı, devam eden enkaz çalışmaları ve yaşanan derin acılarımız nedeniyle pazartesi gününe ertelediğimizi duyurmak isterim. Gelen yardım ve ihtiyaç taleplerini karşılamak için biz yine ekran karşısında işimizin başındayız. 20 Şubat Pazartesi saat 10.00'da buluşmak üzere."

b55.jpg

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla farklı kanallarda devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN