Türkiye'nin ilk otomobili TOGG yeni sahiplerini buldu! 20 bin kişilik kadroda siz de olabilirsiniz: Bakın ilk TOGG'lar kimlere çıktı

Türkiye'nin ilk otomobili TOGG yeni sahiplerini buldu! 20 bin kişilik kadroda siz de olabilirsiniz: Bakın ilk TOGG'lar kimlere çıktı

TOGG T10X ön sipariş çekilişinin kazananları belli oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen dijital çekiliş, TOGG'un Youtube kanalından ve TRT Haber'den canlı olarak yayınlandı.

TOGG T10X ön sipariş çekilişinin kazananları açıklandı. Dijital çekiliş, noter huzurunda gerçekleşti.  TOGG'un Youtube kanalı ve TRT Haber'den canlı olarak yayınlandı. Çekilişe T10X için ön sipariş veren 177.467 kişi katıldı. Bunlardan 20.000 asil talihli ve 20.000 yedek talihli açıklandı. Kazananların listesi resmi TOGG web sitesinde yayınlandı.

TOGG T10X ön sipariş çekilişinin kazananları

İsimleri açıklanan şanslı 20.000 kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş verme hakkına sahip oldu. Ayrıca planlanan teslimatlarda iptal yaşanması ihtimaline karşı 20.000 kişilik bir yedek liste de belirlendi. Yedek listeden, teslimatlar için ana listeye geçemeyenler, Ocak 2024'ten sonra yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş etme seçeneğine sahip olacak. Haziran 2024'e kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek. Asil ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

TOGG T10X ön sipariş çekilişinin kazananları

Kazananlar için Ayrıcalıklar

Listeye giren 40.000 kişi, akıllı cihazlarını teslim alana kadar çeşitli ayrıcalıklardan yararlanacak. Nisan'dan sonra, teslimata kadar olan süre için hesaplarına ek garanti süresi eklenecek. Ayrıca Trugo'dan aylık 85 kWh enerji dolumu tanımlanacak. TOGG, sipariş hakkı kazanan kullanıcıların ön ödeme tutarı hariç kalan ödemelerini akıllı cihazları teslim edildiğinde yapacaklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN