Ucuz iPhone arayanlar o markete akın edecek! iPhone 13 Pro yüzde 8 indirimli satılacak

Ucuz iPhone arayanlar o markete akın edecek! iPhone 13 Pro yüzde 8 indirimli satılacak

CarrefourSA, iPhone 13 Pro'nun 128 GB, 256 GB ve 512 GB versiyonlarını %8 tasarruflu fiyatlarla satışa sunuyor! İşte CarrefourSA'da iPhone 13 fiyatları...

Her yeni yılın başlangıcıyla birlikte, teknoloji şirketleri yeni modellerini piyasaya sürerken, bir alt modele ait segmentlerdeki satışlar da uygun fiyat avantajıyla artış gösteriyor. Bu durum, tüketicilere daha erişilebilir bir seçenek sunulmasıyla birlikte talebi de artırıyor.

CarrefourSA, Türkiye'nin büyük market zincirlerinden biri olarak, iPhone 13 Pro'nun 128 GB, 256 GB ve 512 GB versiyonlarını %8 indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. Son çıkan iPhone 14 Pro Max'in satışlarındaki inanılmaz artış ve iPhone 15'e dair sızdırılan bilgilerin ortaya çıkmasıyla birlikte, iPhone 13'e olan ilgi daha da arttı. CarrefourSA da bu talebi karşılamak için satışlarına başladı.

CarrefourSA, diğer büyük market zincirleri olan A101, BİM ve Migros gibi rakiplerinin yanında, iPhone 13 Pro Max'i satışa sunan nadir mağazalardan biri oldu. Bu nedenle, tüketiciler arasında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Apple'ın son teknoloji harikası iPhone 13 Pro, CarrefourSA'nın teknoloji bölümünde yerini aldı. İndirimli fiyatıyla dikkat çeken bu popüler akıllı telefon, üstün özellikleri ve şık tasarımıyla herkesin ilgisini çekiyor.

CARREFOURSA'DA IPHONE 13 FİYATLARI

1

2

3

CarrefourSA, iPhone 13 Pro'yu cazip bir fiyatla sunarak iPhone hayranlarını sevindiriyor. Bu muhteşem fırsat sayesinde, iPhone tutkunları, yüksek performansa sahip bu premium modeli daha uygun bir bütçeyle satın alma imkanına sahip olacaklar. CarrefourSA'nın sunduğu bu avantajlı fırsat, teknoloji tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN