Ucuza kırmızı et satışları başlıyor! Bu fiyatlar kapıda kuyruk edecek: O marketin müdürü bizzat duyurdu!

Ucuza kırmızı et satışları başlıyor! Bu fiyatlar kapıda kuyruk edecek: O marketin müdürü bizzat duyurdu!

Et ve et ürünlerinin giderek zamlanması sebebiyle birçok market kampanyalarına devam ediyor. Peki hangi markette et ve et ürünleri kampanyalı olarak satılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Et ve et ürünleri zamları vatandaşın evine et götürmesini her geçen gün daha çok zorlaştırıyor. Peki hangi market et fiyatlarında kampanya başlattı? Et ne kadara satılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ET VE ET ÜRÜNLERİNE O MARKET KAMPANYA BAŞLATTI

Tarım Kredi Marketleri et ve et ürünlerinin kampanyalı olarak vatandaşa sunulacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 250 markette Et ve Süt Kurumu tarafından verilen etler piyasaya göre yarı fiyata satılıyor. Market sayısının ise 1000'e ulaşması hedefleniyor. Güncel olarak 1.549.400 tane olan Tarım Kredi Marketlerin Şubat ayında 3 bin sayıya ulaşması hedefleniyor. Aynı zamanda 6 ilde 250 bakkala da girilmiş durumda. Bakkalların bulunduğu şehir sayısının 6'dan 17'ye çıkarılması ve 540 bakkalla anlaşma yapılması hedefleniyor. 

Tarım Kredi Et ve Et Ürünleri Satışı

Şubat ayı sonuna gelindiği zaman 790 bakkalda ürünler satış sunulacak ve 3 bini bulan sayılara ulaşılacak. Bakkalların ürünleri alabilmesi için başvuru yapmaları gerekiyor ve bakkal içinde beş rafa bakkal kendi ürününü kalan raflara ise Tarım Kredi ürünlerini yerleştiriyor ve satış yaparken kendilerinin fiyat belirlemesine izin verilmiyor. Tarım Kredi Marketlerin ürünleriyle ilgili yapılan açıklamalarda vatandaşın ürünlerden memnun olduğunu, bazı eleştirilerin de başka markalarla kıyaslamaktan dolayı ortaya çıktığını, 1.400 ürünün 600 tanesinde piyasaya göre en ucuz ürünlerin satıldığını ve 1400 ürünün market tarafından üretilirken bu sayının 600-700'lere çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN