Ufuk Özkan'dan 'teşekkür' mesajı: Dualarınız için minnettarım

Ufuk Özkan'dan 'teşekkür' mesajı: Dualarınız için minnettarım

Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle 2 ay içinde organ nakli olması gerektiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından kendisine gelen 'geçmiş olsun' dilekleri için teşekkür mesajı yayımladı.

Yeni projesi için 5-6 kilo vermeyi hedeflerken 17 kilo veren 48 yaşındaki oyuncu Ufuk Özkan'ın yanlış diyet nedeniyle bağışıklık sistemi çöktü. Özkan'ın bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiği ve önlem amaçlı organ nakli başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

'HASTALIKLARLA BERABER YAŞAMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDAYIZ'

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden ve organ nakli başvurusunda bulunan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

'İLGİ VE ALAKANIZA MİNNETTARIM'

Özkan, sosyal medya hasabından kendisine gelen 'geçmiş olsun' dilekleri için teşekkür etti. Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz, özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya ve bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN