Üniversitelere personel alımı başladı! 1988 yılından sonra doğanlara iş kapısı: Bu şartlarla yüksek maaşlı alım yapılacak!

Üniversitelere personel alımı başladı! 1988 yılından sonra doğanlara iş kapısı: Bu şartlarla yüksek maaşlı alım yapılacak!

O üniversite 216 sözleşmeli personel alımı ilanı paylaştı! Alım 7 farklı branşta olacak. İlanın bütün ayrıntıları haberimizde...

Trakya Üniversitesi, farklı branşlarda 216 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

PERSONEL ALIMLARI HANGİ ALANLARDA OLACAK?

personel

Farklı alanlarda çalışacak personeller aranıyor! İlan kapsamında, 1 röntgen teknisyeni, 2 büro personeli, 10 sağlık teknikeri, 25 hasta bakımı ve temizliği personeli, 40 koruma ve güvenlik görevlisi, 65 temizlik görevlisi ve 73 hemşire alımı yapılacak. Başvuru tarihleri belirlendi, adaylar bu süre içerisinde başvurularını yapabilirler. Fırsatı kaçırmamak için ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz.

ADAYLARDA ARANAN KRİTERLER

SÖZLEŞMELİ

Trakya Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapacak ve adayların belirli kriterleri karşılaması gerekiyor. Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması bekleniyor. Bunlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, sağlık durumunun görevini yapmaya engel teşkil etmemesi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları veya askerlikle ilişiğinin olmaması yer alıyor.

Adayların ayrıca KPSS'de belirtilen puanları almış olmaları, mesleki şartları yerine getirmeleri ve sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almamaları gerekecek. Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu için en az 170 cm boyunda olma şartı aranırken, temizlik personeli pozisyonu için de her türlü temizlik işini yapabilecek kabiliyette olmak ve 01.01.1998 ve sonrası doğmuş olmak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

sözleşmeli personel

Başvurular, 27 Mart 2023 tarihinden itibaren başladı ve 11 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Adayların başvurularını Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekiyor ve başvuru süresi içinde istenilen belgelerle birlikte başvuru yapmaları gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN