Ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan güzel haber! Haftalar önce evlenmişti: Mutlu haberi paylaştı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan güzel haber! Haftalar önce evlenmişti: Mutlu haberi paylaştı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 3 hafta önce evlendiği eşiyle birlikte hamile olduğunu doğruladı. Bu müjdeli haber hayranları arasında sevinçle karşılandı. Detaylar haberimizde...

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, başarılı yapımlarda yer almasının yanı sıra, 3 hafta önce evlenen ve 8 Mayıs tarihinde düğün töreniyle dünya evine giren bir isimdir. Ezgi Mola'nın en yakın arkadaşı Enis Arıkan şahitlik yaparken, eşi Mustafa Aksakallı'nın şahitliğini ise spor yorumcusu Sinan Engin gerçekleştirmiştir.

Son gelen haberlere göre, Ezgi Mola hamile olduğunu açıklamıştır. Milliyet gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre, ünlü oyuncu, şu anda sadece eşi ve ailesinin bu haberi bildiğini belirtmiştir. Bebek müjdesi ile ilgili detaylı bilgiler henüz paylaşılmamıştır.

EZGİ MOLA HAMİLE OLDUĞU HABERİNİ VERDİ

1

Ezgi Mola'nın kariyeri boyunca yer aldığı yapımlar arasında popüler filmler ve diziler bulunmaktadır. "Kocan Kadar Konuş", "Maide'nin Altın Günü", "Organize İşler", "Erşan Kuneri" ve "Masumlar Apartmanı" gibi projelerde başarılı performanslarıyla dikkat çekmiştir. Hamilelik haberiyle birlikte, hayranları ve sevenleri tarafından mutlulukla karşılanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN