Ünlü oyuncu Kaya Akkaya'nın ağabeyi kendisinden ünlü çıktı! Meğer aile boyu hepsini tanıyormuşuz

Ünlü oyuncu Kaya Akkaya'nın ağabeyi kendisinden ünlü çıktı! Meğer aile boyu hepsini tanıyormuşuz

İstanbul doğumlu olan Kaya Akkaya, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş başarılı bir oyuncudur. Oyunculuk kabiliyeti, ailesinden gelmektedir; çünkü kendisi gibi oyuncu olan kardeşleriyle birlikte yetişmiştir. 2012 yılından beri evli olduğu Selen Sürel ile mutlu bir evlilik yaşamaktadır. Hem sahnede hem de ekranda sergilediği performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Kaya Akkaya, oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atmaktadır. İşte ayrıntılar...

Kaya Akkaya, Yalancı Yarim, Bizim Aile, Yol Arkadaşım, Hatırla Gönül, Uçurum, Gönülçelen gibi birçok önemli yapımda rol almıştır ve başarılı kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çekmiştir. 2012 yılında Selen Sürel ile evlenen Akkaya'nın ağabeyi ve ablası da ünlü isimlerdir. Kaya Akkaya'nın 43 yaşındaki olduğu ve Demir adında bir oğlu bulunduğu bilinmektedir. Tetikçi'nin Oğlu dizisinde şu anda rol almaktadır. Kaya Akkaya'nın kendi gibi ünlü olan ağabeyi ve ablasının kimler olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşamışlardır. İşte Kaya Akkaya'nın oynadığı diziler ve filmler:

Kördüğüm

Muhteşem Yüzyıl

Yalancı Yarim

Keloğlan

Kar Beyaz

Yol Arkadaşım

Bir Küçük Eylül Meselesi

Sapak

SARP AKKAYA'NIN KARDEŞİ İMİŞ!

sarp akkaya

Aslında Kaya Akkaya'nın oyuncu Sarp Akkaya ve Esra Akkaya adında iki kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bu bilgiyi ilk kez öğrenenler, "Kardeş olduklarını neden daha önce fark etmedik" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediler. Akkaya kardeşlerin birbirlerine benzeyen yetenekleriyle, aynı sanat camiasında yer almaları, birçok kişi için büyük bir sürpriz oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN