Ünlü oyuncu kendini peygamber ilan etti! Ablasından şok iddia: Başımıza bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır

Kardeşlerim dizisinde yer alan 'Doruk' karakteri ile üne kavuşan ve büyük bir şöhret yakalayan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran hakkında çıkan iddialar ağızları açık bıraktı. Yaran'ın ablası tarafından ortaya atılan iddialar hayranları şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu kendini peygamber ilan etti! Başımıza bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır. İşte ortaya atılan çarpıcı iddialar ve yaşanan gelişmeler...

Bir dönemin en çok beğenilen ve aranan oyuncularından olan Onur Seyit Yaran hakkında, çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun ablası tek tek anlattı. Yaran kendini peygamber ilan etti. Korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"GÜNLERDİR KARDEŞİM TARAFINDAN TACİZE UĞRUYORUM"

Kardeşlerim dizisinde 'Doruk' karakterine hayat vererek tanınan ve büyük bir şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran hakkında, ablası tarafından herkesi şaşkına çeviren iddialar ortaya atıldı. "Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum" diyen gözü yaşlı abla, "Senin doğmamış çocuğunu, kocanı… diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, sizi öldürürüm diyor" dedi.

ÜNLÜ OYUNCU KENDİMİ PEYGAMBER İLAN ETTİ

Gözü yaşlı abla ünlü oyuncunun kendisini peygamber ilan ettiğini belirterek, "Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır kamuoyuna sesleniyorum" diye bağıran abla, "Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-05-15t102432-378.jpg

Tuhaf iddialarda bulunan ablanın hesabından özür yazısı paylaşıldı. Olayları çarpıtarak anlattığını söyleyen abla, anlaşılmaya sebebiyet verdiği için özür diledi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Onur Seyit Yaran'dan da konuya dair açıklama geldi. Yaran açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ablam psikolojik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim.

yeni-proje-2024-05-15t102447-528.jpg

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Onur Seyit Yaran son dizisi Kardeşlerim oldu. Best Model of Turkey 2016 birincisi olan Onur Seyit Yaran Best Model Of World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde okuyan yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynadı. 2018 yılında Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Onur Seyit Yaran Vuslat dizisinde oynadı. Asıl ününe Kardeşlerim dizisi ile kavuşan Onur Seyit Yaran yeni adresi Yan Oda dizisi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN