Ünlü oyuncudan acı haber! Cem Yılmaz kötü haberi hesabından paylaştı: "mekanı cennet olsun"

Ünlü oyuncudan acı haber! Cem Yılmaz kötü haberi hesabından paylaştı: "mekanı cennet olsun"

Ünlü oyuncudan acı haberi, usta komedyen Cem Yılmaz verdi! Sosyal medya hesabından "mekanı cennet olsun" diyerek paylaştı...

Türk tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimlerinden Ahmet Uğurlu, yaşamını yitirdi. Haberi, ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.

Ahmet Uğurlu, "Tabutta Rövaşata," "Döngel Kârhanesi," "Eşref Saati" ve "Behzat Ç." gibi birçok sevilen yapımda önemli roller üstlenmişti.

AHMET UĞURLU KİMDİR?

Ahmet Uğurlu, 2 Ağustos 1952'de Konya'da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı'nda aldığı tiyatro eğitimi, onun sahne sanatlarına olan tutkusunu ve yeteneğini pekiştirdi. Uğurlu, kariyerine çeşitli Devlet Tiyatroları'nda sergilediği performanslarla başladı ve tiyatro sahnesindeki başarısını sinema ve televizyon dünyasına da taşıdı.

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu yaşamını yitirdi - Toplumsal Haber

Uğurlu’nun sinema kariyerinde dönüm noktası, Derviş Zaim'in yönettiği "Tabutta Rövaşata" filmi oldu. Bu filmde canlandırdığı Mahsun karakteriyle ulusal ve uluslararası alanda büyük beğeni topladı ve ödüller kazandı.

Televizyon kariyerinde ise "Eşref Saati," "Yol Ayrımı" ve "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" gibi dizilerdeki rolleriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı ve sevildi. Özellikle "Behzat Ç." dizisinde hayat verdiği Aziz karakteri, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Ahmet Uğurlu’nun özel hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamakta, zira şöhret dünyasından uzak durmayı tercih eden bir sanatçıydı. Nadiren röportaj veren Uğurlu, özel yaşamını kameralardan uzak tutmayı başardı. Hobileri arasında karakalem resim yapmak, piyano çalmak ve marangozluk bulunurken, Türk halk müziğine olan ilgisi de biliniyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN