Ünlü şarkıcı, ev kirasına yapılan fahiş zam karşısında dehşete düştü! Ev sahibine verdi veriştirdi

Ünlü şarkıcı, ev kirasına yapılan fahiş zam karşısında dehşete düştü! Ev sahibine verdi veriştirdi

3 yıldır oturduğu evin kirası yüksek oranda artan Yeşim Salkım, mağduriyet yaşadığını söyledi. İşte, Yeşim Salkım'ın gündem olan paylaşımı...

Yüksek enflasyon ve kötü ekonomi politikaları nedeniyle fahiş oranda artan konut fiyatları, barınma sorununu doğurdu. Son 2 yılda ev sahipleri ile kiracılar adeta kanlı bıçaklı birbirine düşman oldu.

YEŞİM SALKIM, KİRA ZAMMINA İSYAN ETTİ

Fahiş kira artışından nasibini alan isimlerden biri de Yeşim Salkım oldu. 53 yaşındaki şarkıcı, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine isyan etti. Olayı sosyal medya hesabından paylaşan Yeşim Salkım, ev sahibine, "Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz" diyerek isyan etti.

Yeşim Salkım'ın paylaşımı sözleri:

"Delirmiş bunlar 3 yıl önce girdiğimiz eve adam 40 bin TL istiyor ne ev sahibi kiracıları sırf çıkarmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz üstelik vergi ödememek içinde elden veya incelenmeyen hesap veriyorsunuz kiracılara vergi de ödemiyorlar hiç biri aç gözlüsünüz hepiniz. #evsahibidertsahibioldu"

yesim-salkim-kira-zammi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN