Ünlü şarkıcıyı 'metressin' diyerek ifşa etti! Ayşe Hatun Önal'ın kocam diye paylaştığı adam bakın kim çıktı?

Ünlü şarkıcıyı 'metressin' diyerek ifşa etti! Ayşe Hatun Önal'ın kocam diye paylaştığı adam bakın kim çıktı?

1999 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın sosyal medyadaki son paylaşımının ardından ortalık karıştı. Paylaşımına ‘Kocam Benim’ notunu düşerek erkek arkadaşıyla karesini yayınlayan Önal o paylaşımı silerken, spiker Hande Sarıoğlu herkesi şaşkına çeviren gerçeği ifşa etti. Ayşe Hatun Önal’ın kocam diye paylaştığı adam bakın kim çıktı?

‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin dünyasında yeni bir gündem oluşturdu. Erkek arkadaşını ‘Kocam benim’ notuyla paylaşan Önal’ın paylaşımının ardından, çarpıcı gerçekler ortaya çıktı…

ayse-hatun-onal-2.jpg

HANDE SARIOĞLU CANLI YAYINDA İFŞA ETTİ

Ayşe Hatun Önal’ın paylaştıktan kısa bir süre sonra sildiği kare sosyal medyayı sallarken, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Hande Sarıoğlu bilinmeyenleri canlı yayında anlattı:

Hande Sarıoğlu, “Ayşe Hatun Önal'ın paylaşıp sildiği beyefendi Mehmet Ali Çebi. 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar'la evlenen Mehmet Ali Çebi hala ünlü isimle evli.” dedi.

ayse-hatun-onal.jpg

“SENİN KOCAN DEĞİL”

Sözlerini sinirli bir şekilde sürdüren Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal’a seslenerek “ O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da” diyerek tepkisini ortaya koydu.

ayse-hatun-onal-1.jpg

Ayrıca Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal ve Mehmet Ali Çebi’nin, Selin Demiratar’la evlenmeden önce de bir sevgililik hikayeleri olduğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN