Ünlü şarkıcıyı o üç kelimenin korkusu sardı: Eski sevgilisinden 40 milyon dolarlık dava!

Ünlü şarkıcıyı o üç kelimenin korkusu sardı: Eski sevgilisinden 40 milyon dolarlık dava!

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Bad Bunny, iki şarkısında ses kaydını izinsiz kullandığı suçlamasıyla, eski kız arkadaşı tarafından açılan 40 milyon dolarlık davayla karşı karşıya. Bad Bunny'nin eski kız arkadaşı Carliz De La Cruz Hernández, şarkıcının sloganı haline gelen "Bad Bunny baby" sözünün, rızası dışında kullanılması nedeniyle aşağılandığını söylüyor.

Latin müziğinin dünyada fırtınalar estiren yıldızı Bad Bunny, ünlü olmadan önce birlikte olduğu eski kız arkadaşı Carliz De La Cruz Hernández tarafından dava edildi. Porto Rikolu şarkıcıya 40 milyon dolarlık dava açan De La Cruz, 2015 yılında, Bad Bunny ünlü olmadan ve ilişkileri bitmeden önce telefonuna "Bad Bunny baby" (Bad Bunny bebeğim) sözünü söylediği bir kayıt bıraktığını açıkladı.

The Guardian'ın aktardığına göre; bahsi geçen kayıt, şarkıcının 2017'de yayınladığı 'Pa Ti' ve 2022 yılında yayınladığı 'Dos Mil 16' isimli şarkılarında geçti ve sanatçının sloganı haline geldi.

'AŞAĞILANMIŞ HİSSEDİYORUM'

Bad Bunny, son üç yıldır Spotify'da en çok dinlenen sanatçı. Bu sebeple De La Cruz, bu kadar geniş bir kitleye hitap eden şarkıcının, kendisinin özel bir ses kaydını rızası olmadan, şarkılarında ve konserlerinde kullanmasının, kendisini aşağıladığını belirtiyor.

De La Cruz, bu durumun "ağır ihmal, kötü niyet ve daha da kötüsü mahremiyetine, ahlakına ve haysiyetine saldırı" anlamına geldiğini savunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN